«Σε 15 μέρες θα είχε γενέθλια»: ξεσπά η μαμά του 7χρονου που πέθανε ξαφνικά

«Σε 15 μέρες θα είχε γενέθλια»: ξεσπά η μαμά του 7χρονου που πέθανε ξαφνικά

Μια ανείπωτη τραγωδία συνέβη την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη, όταν ο 7χρονος Μάριος έχασε τη ζωή του ξαφνικά στα εξωτερικά ιατρεία του Ιπποκράτειου νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών.

«Στην αρχή μας είπαν ότι το παιδί μου δεν κινδυνεύει, αλλά τελικά κατέληξε» λέει με τρεμάμενη φωνή στο newsit.gr ο πατέρας του 7χρονου αγοριού. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο γιος του δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας και πλέον περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής για να μάθουν με τη σύζυγό του τι συνέβη στο παιδί τους.

«Στην αρχή μας είπαν ότι δεν κινδυνεύει αλλά κατέληξε»

Ο τραγικός πατέρας περιγράφει τα τελευταία 24ωρα αγωνίας που πέρασαν «είχε επί δύο μέρες πυρετό, την προηγούμενη μέρα είχαμε πάει και στην παιδίατρο και την Τρίτη το πρωί που ξύπνησε το παιδί άρχισε να πονάει. Μέσα σε 5-10 λεπτά άρχισε να επιβαρύνεται η κατάσταση, να μην μπορεί να αναπνεύσει και πήγαμε στο νοσοκομείο. Στην αρχή μας είπαν ότι δεν κινδυνεύει. Αλλά δυστυχώς κατέληξε. Τώρα που έγινε, δεν μας είπαν τίποτα, απολύτως τίποτα».

Το παιδί έφτασε στο νοσοκομείο με σπασμούς, πυρετό, ενώ, παρουσίασε χαμηλές τιμές στις εργαστηριακές εξετάσεις του και αναιμία. Στη συνέχεια υπέστη ανακοπή και διασωληνώθηκε αλλά παρά τις επίμονες προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφεραν να το σώσουν.

«Σε 15 ημέρες θα του έκανα τα γενέθλιά του και τώρα τον κηδεύω»

«Σε 4 ώρες κηδεύω το παιδί μου και σε 15 ημέρες θα του έκανα τα γενέθλιά του. Ήταν κάτι αιφνίδιο, έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες από όλο το προσωπικό. Ενώ το παιδί μου έφευγε από την ζωή, έκαναν τα αδύνατα δυνατά. Το παιδί δεν είχε κανένα πρόβλημα, ήταν κάτι αιφνίδιο» δηλώνει η μητέρα του παιδιού.

«Είναι μεγάλος ο πόνος, πολύ μεγάλος», συμπληρώνει ο πατέρας του.

Απαρηγόρητοι οι συγγενείς του αγοριού

«Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή αλλά ο Μάριος «έφυγε» για πάντα. Είχε κάνει και το εμβόλιο κατά του κορονοϊού πριν λίγο καιρό αλλά όλα έγιναν τόσο γρήγορα κι ο πόνος μας είναι μεγάλος» λέει στο protothema.gr ο θείος του μικρού Μάριου.

Πηγή: magnesianews.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v