«Δεν θέλω να διακόψω με τη βία τον θηλασμό επειδή ο γιος μου είναι 2 ετών»

«Δεν θέλω να διακόψω με τη βία τον θηλασμό επειδή ο γιος μου είναι 2 ετών»

Δέκτης αρνητικών σχολίων έχει γίνει μια 35χρονη μητέρα από τη Σκωτία, όταν μοιράστηκε με τους ακολούθους της ένα βίντεο στο οποίο θηλάζει τον 2χρονο γιο της.

«Μου λένε ότι κακοποιώ το παιδί μου. Είναι τόσο κρίμα, γιατί μέσα από τα βίντεό μου ουσιαστικά δείχνω το ταξίδι του απογαλακτισμού. Απλά, δεν θέλω να διακόψω τον θηλασμό με τη βία στο παιδί μου», εξήγησε η μητέρα 3 παιδιών και δήλωσε σοκαρισμένη με το μίσος που έχει δεχτεί.

«Είναι τόσο κρίμα, τα γυναικεία σώματα να αντικειμενοποιούνται τόσο πολύ. Είμαστε φτιαγμένες για να ταΐζουμε και να φροντίζουμε τα μωρά μας. Πολλές γυναίκες νιώθουν ότι πρέπει να δικαιολογηθούν επειδή θηλάζουν τα μωρά τους και θεωρώ ότι τα βίντεό μου τους δίνουν κουράγιο να συνεχίζουν.

Μου αρέσει να ταΐζω τον γιο μου και να του δίνω αυτό το αίσθημα ασφάλειας. Είναι μια μοναδική στιγμή και για τους δυο. Είμαι η παρηγοριά του. Κάνω αυτό που θεωρώ σωστό για μένα και το παιδί μου. Άλλες γυναίκες δεν θέλουν να θηλάσουν και αυτό δεν πειράζει, αρκεί το μωρό και η μαμά να είναι ευτυχισμένοι και υγιείς.»

Πηγή: dailyrecord.co.uk

v