Η αγάπη της μητέρας για τα παιδιά της την κρατάει πάντα όρθια στα δύσκολα!

Η αγάπη της μητέρας για τα παιδιά της την κρατάει πάντα όρθια στα δύσκολα!

Σε όλες μας έχει τύχει να ξυπνάμε το πρωί και να μην θέλουμε να σηκωθούμε απ' το κρεβάτι επειδή είμαστε εξαντλημένες ή λυπημένες. Ή υπάρχουν στιγμές που το μόνο που θέλουμε είναι να παρατήσουμε τα πάντα και να φύγουμε μακριά. Κι όλες έχουμε βρει τη δύναμη να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και να σταθούμε με δύναμη στα πόδια μας για χάρη των παιδιών μας!

Γιατί όπως λέει και το παρακάτω κείμενο στη σελίδα Living FULL, η αγάπη της μητέρας για τα παιδιά της είναι το καύσιμό της: 

«Η αγάπη της μητέρας για τα παιδιά της είναι το καύσιμό της. Την κρατάει όρθια ακόμα κι όταν είναι κατάκοπη, ανήμπορη ή κλεισμένη στο μπάνιο και κλαίει με λυγμούς. 

Ακόμη κι όταν είναι τόσο αγχώδης που σκέφτεται 20 τρόπους το λεπτό με τους οποίους θα μπορούσαν να πληγωθούν ή να τραυματιστούν τα παιδιά της στην παιδική χαρά. 

Ακόμα κι όταν η κατάθλιψή την πιέζει να μένει στο κρεβάτι μέρα και νύχτα, το κλάμα του μωρού της την σηκώνει όρθια. 

Ακόμη και όταν στη ζωή της επικρατεί πανικός, οι σχέσεις της αποτυγχάνουν, τα οικονομικά δεν είναι σταθερά ή την "παίρνει από κάτω" ψυχολογικά. 

Η αγάπη της μητέρας για τα παιδιά της είναι το καύσιμό της τις καλές μέρες, τις άσχημες μέρες, τις κουραστικές μέρες, τις θλιμμένες μέρες... 

Και μπορεί η αγάπη της να μην είναι τέλεια, να την κάνει να θυμώνει, να φωνάζει ή να φοβάται, να έχει άγχος και να θέλει να ελέγχει τα πάντα, αλλά είναι η πιο δυνατή αγάπη που έχει υπάρξει ποτέ! 

Η αγάπη της μητέρας για τα παιδιά της δεν έχει ούτε όρια ούτε φραγμούς. Είναι πάντα εκεί και την κρατάει όρθια ανεξάρτητα με το τι συμβαίνει γύρω γύρω».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v