Απίστευτη γιαγιά έσωσε ηλικιωμένη γειτόνισσα από τα χέρια αδίστακτου ληστή!

Απίστευτη γιαγιά έσωσε ηλικιωμένη γειτόνισσα από τα χέρια αδίστακτου ληστή!

Μια απίστευτη γιαγιά 76 ετών έσωσε την ηλικιωμένη γειτόνισσά της από τα χέρια αδίστακτου ληστή, ο οποίος της επιτέθηκε για να της κλέψει την τσάντα και την έσερνε στον δρόμο.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στις αρχές του μήνα σε μια ήσυχη γειτονιά του Όκλαντ. Η κυρία Faye, όπως την αποκαλούν οι γείτονες, έτυχε να κοιτάζει έξω από το παράθυρό της, όταν είδε έναν άντρα να επιτίθεται στην γειτόνισσά της προκειμένου να την κλέψει.

Οι κάμερες ασφαλείας της γειτονιάς έδειξαν έναν άνδρα να προσπαθεί να αρπάξει την τσάντα της ηλικιωμένης γυναίκας και καθώς πάλευαν, εκείνη έπεσε. Ο ληστής τη σέρνει στον δρόμο μέχρι που εμφανίζεται η 76χρονη Faye, οπλισμένη μόνο με ένα μπαστούνι! 

Η ατρόμητη γιαγιά άρχισε να ουρλιάζει και να τον κυνηγάει με το μπαστούνι της, το οποίο και του πέταξε, ενώ έδωσε και εντολή στον γερμανικό ποιμενικό της να τον πάρει στο κατόπι, όταν αυτός το έβαλε στα πόδια.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε σχεδόν αμέσως, αλλά ο δράστης δεν έχει συλληφθεί ακόμα.

Οι γείτονες της πάντως δεν εκπλήσσονται από την ηρωική της στάση! «Η κυρία Faye είναι σκληρή γυναίκα, κανείς μας δεν εξεπλάγη. Ξέρει τι θέλει και θα το πετύχει ό,τι κι αν γίνει. Αγαπάει την γειτονιά της και θα έκανε τα πάντα για να την προστατεύσει», είπαν.

Η γειτόνισσά της, η οποία γλύτωσε με κάποιες γρατζουνιές και μώλωπες και είναι πολύ ευγνώμων και δήλωσε ότι η 76χρονη είναι η ηρωίδα της!



Πηγή: nbcbayarea.com

v