Θα βοηθήσει το duphaston στο να μου έρθει η περίοδος;

Θα βοηθήσει το duphaston στο να μου έρθει η περίοδος;

Ερώτηση:
Τον Αύγουστο είχα περίοδο από 10 έως 16 και 28 έως 31. Δεν είχα περίοδο ούτε τον Σεπτέμβριο ούτε τον Οκτώβριο. Να σας πω ότι είχα έρθει μόνο μια φορά σε επαφή με τον άντρα μου μετά τις δυο περιόδους. Τον Σεπτέμβριο μετά από αρκετό καιρό ήρθαμε σε επαφή αλλά δεν πήραμε προφυλάξεις. Δεν ολοκλήρωσε μέσα μου. Θα με βοηθήσει το duphaston στο να έρθει η περίοδός μου; Και με ποιον τρόπο θα μπορούσα να τα πάρω; Να σας πω επίσης ότι ο κύκλος μου δεν είναι σταθερός.
Απάντηση:

Επειδή ο κύκλος σας είναι πολύ ασταθής, καλό είναι να κάνετε μία χοριακή και ένα υπερηχογράφημα πριν πάρετε οποιοδήποτε φάρμακο.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v