Έμεινε έγκυος στο 2ο όταν το 1ο ήταν 6 εβδομάδων: «θέλω να μεγαλώσουν σαν διδυμάκια»

Έμεινε έγκυος στο 2ο όταν το 1ο ήταν 6 εβδομάδων: «θέλω να μεγαλώσουν σαν διδυμάκια»

Η απόκτηση ενός μωρού είναι μια από τις πιο συναρπαστικές στιγμές στη ζωή μιας μαμάς, αλλά η σκέψη να ξαναμείνει έγκυος αμέσως μετά τον τοκετό, δεν είναι τόσο ειδυλλιακή!

Αυτό ακριβώς συνέβη στη νέα μαμά Chloe Wren, η οποία είχε μόλις έξι εβδομάδες ανάπαυσης πριν μείνει έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Η Chloe γέννησε το κοριτσάκι Everleigh τον Ιούνιο, και ένιωσε ανακουφισμένη που το σώμα της θα έκανε ένα... διάλειμμα. Ωστόσο, δεν ήταν γραφτό να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει. 

Σε ένα νέο βίντεο TikTok, η Chloe μοιράστηκε τα νέα της δεύτερης εγκυμοσύνης της με τον κόσμο κι αμέσως έγινε viral με 18,7 ανθρώπους να το παρακολουθούν έκπληκτοι!

Σε άλλες αναρτήσεις της, ανέφερε πως αρχικά σοκαρίστηκε με τα νέα, πλέον περιμένει το 2ο κοριτσάκι της με ανυπομονησία. Σημείωσε, μάλιστα, ότι οι κόρες της θα μεγαλώσουν σαν δίδυμες, κάτι που την ενθουσιάζει. 

Οι περισσότερους γονείς που παρακολουθούν τον λογαριασμό της στο TikTok έστειλαν μήνυμα για να τη συγχαρούν, ενώ της  εύχονται... καλή δύναμη. Και μεταξύ μας, θα τη χρειαστεί!

@chlowren POV-you forgot what contraception means #11monthsapart #2under1 ♬ original sound - Guy McLachlan

Πηγή: thesun.co.uk

v