Γέννησε 2 φορές διδυμάκια μέσα σε 2 χρόνια: «είναι πραγματική ευλογία!»

Γέννησε 2 φορές διδυμάκια μέσα σε 2 χρόνια: «είναι πραγματική ευλογία!»

Η Kaitlin Brook έπαθε το σοκ της ζωής όταν ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος για δεύτερη φορά σε δίδυμα! Η 21χρονη μητέρα είναι πλέον πολύ απασχολημένη στο να φροντίζει τα 4 μωράκια της, τα οποία είναι όλα κάτω των 3 ετών και όπως λέει είναι πολύ ζωηρά. 

Η Kaitlin ήταν πανευτυχής όταν ανακάλυψε ότι περίμενε δίδυμα τον Μάρτιο του 2019 και καλωσόρισε στον κόσμο τα αγόρια της, τον Denver και τον Dayton Brooks, τον Οκτώβριο σε ηλικία μόλις 19 ετών.

Λίγο μετά τα πρώτα τους γενέθλια όμως, την περίμενε μία ακόμα ευχάριστη έκπληξη: ήταν έγκυος για μία ακόμη φορά σε διδυμάκια. Ο Pierce και η Piper Brooks γεννήθηκαν υγιέστατοι τον περασμένο Αύγουστο, φέρνοντας πάνω κάτω στη ζωή της ήδη πολυάσχολης μητέρας.

Παρά την... τρέλα που επικρατεί στο σπίτι της η Kaitlin δηλώνει τρισευτυχισμένη! «Είμαι ευλογημένη. Είναι τα θαυματάκια μου και δεν θα άλλαζα τη ζωή μου μαζί τους για τίποτα στον κόσμο κι ας επικρατεί χάος», είπε και πρόσθεσε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να γίνει παρένθετη μητέρα για να βοηθήσει ζευγάρια που δεν μπορούν να αποκτήσουν δικά τους παιδιά.

Πηγή: nypost.com

v