13χρονος εκσφενδονίστηκε από παιχνίδι του λούνα παρκ και τραυματίστηκε σοβαρά

13χρονος εκσφενδονίστηκε από παιχνίδι του λούνα παρκ και τραυματίστηκε σοβαρά

Μια βόλτα στο λούνα παρκ πήρε μια τραγική τροπή  και άφησε ένα 13χρονο αγοράκι να παλεύει για τη ζωή του.

Το φρικτό ατύχημα συνέβη την 1η Νοεμβρίου. Ο Mark Fajardo και οι φίλοι του γιόρταζαν το Halloween σε ένα λούνα παρκ στις Φιλιππίνες, όταν το παιδί ανέβηκε σε ένα παιχνίδι που μοιάζει με τo Καρουζέλ, στο οποίο οι αναβάτες περιστρέφονται κυκλικά ενώ κρέμονται από σχοινιά (αντί να κάθονται σε καθίσματα). 

Δυστυχώς, η βόλτα χαράς του αγοριού μετατράπηκε σε εφιάλτη καθώς άνοιξε μία από τις κλειδαριές ασφαλείας και το παιδί εκσφενδονίστηκε! Πριν προσγειωθεί στο έδαφος, χτύπησε με δύναμη πάνω σε έναν μεταλλικό στύλο με αποτέλεσμα να χάσει έναν πνεύμονα. 



Οι παρευρισκόμενοι πλησίασαν αμέσως το αγόρι και το μετέφεραν άμεσα στο νοσοκομείο. Ευτυχώς ο 13χρονος επέζησε από το ατύχημα αλλά χρειάστηκε να αφαιρεθεί ένας από τους πνεύμονές του λόγω των τραυματισμών που υπέστη από την πρόσκρουση.

«Οι γιατροί μας συμβούλεψαν να είναι προσεκτικός αφού τώρα πια έχει μόνο έναν πνεύμονα», ανέφερε συντετριμμένη η μητέρα του, η οποία φοβάται ότι οι άνθρωποι του λούνα παρκ θα προσπαθήσουν να καλύψουν τα ίχνη τους.

Στο μεταξύ, οι αρχές έχουν έκλεισαν προσωρινά το λούνα παρκ μέχρι να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη. Πάντως, το πάρκο λειτουργούσε νόμιμα με ειδική άδεια, η οποία φυσικά θα ανακληθεί αν διαπιστωθεί, ότι έχουν γίνει παραβάσεις.

Πηγή: nypost.com

v