7 άγνωστες «έσωσαν» μια έγκυο μαμά όταν το νηπιάκι της ξέσπασε στο αεροπλάνο

7 άγνωστες «έσωσαν» μια έγκυο μαμά όταν το νηπιάκι της ξέσπασε στο αεροπλάνο

Το να πας οπουδήποτε με ένα μικρό παιδί είναι από μόνο του κατόρθωμα, καθώς δεν ξέρεις ποτέ πότε θα κουραστεί, τι θα το ενοχλήσει ή πώς θα αντιδράσει. Πόσο μάλλον όταν πρέπει να ταξιδέψεις με αεροπλάνο, ενώ μάλιστα είσαι και έγκυος!

Η Beth Dunnington πετούσε προς το Λος Άντζελες όταν συνειδητοποίησε ότι βρίσκεται στην ίδια πτήση με μια έγκυο μαμά ενός νηπίου. Κατά τη διάρκεια της πτήσης το αγοράκι άρχισε να ουρλιάζει και να τρέχει πάνω κάτω, πράγμα που αναστάτωσε και την μητέρα του. 

Η Beth όμως, μητέρα και η ίδια, έγινε μάρτυρας ενός υπέροχου συμβάντος που θέλησε να μοιραστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνοντας λόγο για τη γυναικεία αλληλεγγύη και τη μητρική δύναμη. 

«Δεν μπορούσε να τον πάρει αγκαλιά και να τον καθησυχάσει γιατί ήταν τόσο αναστατωμένος  που έτρεχε μακριά της, ξάπλωνε κάτω, κλωτσούσε και ούρλιαζε. Τελικά η μαμά του κατάφερε να καθίσει κι εκείνη κάτω, έπιασε με τα χέρια της το κεφάλι της και άρχισε να κλαίει. 

Ενώ μαμά και γιος έκλαιγαν με λυγμούς, συνέβη κάτι απίθανο! Εφτά άγνωστες μεταξύ μας γυναίκες πλησιάσαμε τη γυναίκα και το μικρό αγόρι, γονατίσαμε και σχηματίσαμε έναν κύκλο γύρω τους. 

Η μία άρχισε να τραγουδάει ένα παιδικό τραγούδι, μια άλλη καθάρισε ένα πορτοκάλι για το παιδί, η τρίτη έβγαλε από την τσάντα της ένα παιχνίδι, η τέταρτη έδωσε ένα μπουκάλι νερό στη μαμά, κοκ. 

Ήταν υπέροχο αυτό που συνέβη! Δεν έγινε καμία συζήτηση πριν πλησιάσουμε τη μαμά με τον γιο της, ούτε γνωριζόμασταν μεταξύ μας από πριν. Όλα έγιναν αυθόρμητα και τελικά καταφέραμε να ηρεμήσουμε και τη μαμά και το αγοράκι και η πτήση συνεχίστηκε κανονικά. 

Ήμασταν άγνωστες μεταξύ μας αλλά όλες μαζί, κατορθώσαμε κάτι αδιανόητο! Γιατί η καλοσύνη και η αλληλεγγύη των γυναικών που συνεργάζονται και αλληλοϋποστηρίζονται, μπορεί να σώσει τον κόσμο».

Πηγή: cafemom.com

v