«Ο γιος μου έχει νοσηλευτεί πάνω από 100 φορές και δεν έχασε ποτέ το χαμόγελό του»

«Ο γιος μου έχει νοσηλευτεί πάνω από 100 φορές και δεν έχασε ποτέ το χαμόγελό του»

Ένα αγοράκι, μόλις 7 ετών, έχει χρειαστεί να νοσηλευτεί περισσότερες από 100 φορές εξαιτίας μιας σοβαρής καρδιακής πάθησης. Παρά τις δυσκολίες, όμως, αντιμετωπίζει την κάθε πρόκληση με χαμόγελο και τσαγανό, εντυπωσιάζοντας τους γιατρούς και τους γονείς του.

Ο Charlie Clode, ο οποίος είναι επιληπτικός, γεννήθηκε με σοβαρή καρδιακή πάθηση και μέχρι σήμερα, έχει υποβληθεί σε 7 εγχειρήσεις καρδιάς, συμπεριλαμβανομένων 3 εγχειρήσεων ανοικτής καρδιάς. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πριν από κάποιο καιρό έπαθε δύο εγκεφαλικά επεισόδια.

Καθώς το ανοσοποιητικό του είναι εξασθενημένο, ακόμα και μια απλή ίωση μπορεί να τον «στείλει» στο νοσοκομείο. Παρόλα αυτά, ο μικρούλης δεν έχει χάσει στιγμή το κουράγιο του και παρά το γεγονός ότι έχει νοσηλευτεί περισσότερες από 100 φορές δεν χάνει το χαμόγελό του.

«Είναι ένα φανταστικό παιδί. Είναι κοινωνικός και λατρεύει τα ζώα και τα τρενάκια. Ποτέ δεν σταματά να χαμογελά και η προσωπικότητά του είναι πολύ έντονη. Είναι αισιόδοξος. Είναι εκπληκτικό!», είπε η μητέρα του.

Πηγή: honey.nine.com.au

v