Προϊόντα θηλασμού MAM: Πλήρης ευελιξία για τη μαμά και το μωρό

Προϊόντα θηλασμού MAM: Πλήρης ευελιξία για τη μαμά και το μωρό

Ο θηλασμός είναι μια ιδιαίτερη εμπειρία και για τη μητέρα και για το μωρό. Τα προϊόντα θηλασμού MAM προσφέρουν από την αρχή την απόλυτη υποστήριξη.

Χάρη στην υψηλή ποιότητα των υλικών, την καινοτομία και τον μοναδικό σχεδιασμό τους είναι εύκολα στη χρήση. Είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με ειδικούς από τον χώρο της υγείας και είναι προσεκτικά ελεγμένα. Είναι απλά τα ιδανικά προϊόντα γι’ αυτήν την ιδιαίτερη σχέση. 

Θήλαστρα MAM: Ευέλικτα και αποτελεσματικά

Η MAM έχει την τέλεια λύση για κάθε ανάγκη, ώστε η άντληση του μητρικού γάλακτος να είναι αποτελεσματική και εύκολη. Για τη δημιουργία τους συνεργάστηκαν μαίες, σύμβουλοι θηλασμού αλλά και μητέρες. Η άντληση γάλακτος μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση των ερεθισμένων θηλών, στην αποσυμφόρηση των μπλοκαρισμένων γαλακτοφόρων αδένων και στη θεραπεία των μολυσμένων μαστών. Η άντληση ενισχύει την παραγωγή γάλακτος και βοηθάει ώστε να υπάρχει διαθέσιμο μητρικό γάλα. Έτσι, έχουν και οι μπαμπάδες τη δυνατότητα να συμβάλουν στον θηλασμό.

Χειροκίνητο θήλαστρο: Για γρήγορη και άνετη άντληση του γάλακτος!

Το χειροκίνητο θήλαστρο της MAM αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό λειτουργικότητας και σχεδιασμού. Κατασκευάστηκε με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και προσαρμόζεται σύμφωνα με τις προτιμήσεις της κάθε μητέρας. Είναι ιδανικό για χρήση στο σπίτι, τη δουλειά και εκτός σπιτιού. Έχει εργονομικό σχήμα και αθόρυβη άντληση. 

(Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνεται 1 μπιμπερό Easy Start TM Anti-Colic 160ml)

Διπλό ηλεκτρικό θήλαστρο 2 σε 1: Για ευέλικτη άντληση πάντα και παντού!

Το διπλό θήλαστρο της MAM 2 σε 1 δίνει την επιλογή για άντληση γάλακτος σε οποιοδήποτε μέρος και οποιαδήποτε στιγμή καθώς διαθέτει μπαταρία με διάρκεια αυτονομίας έως και 3 ώρες. Προσφέρει 9 διαφορετικές εντάσεις άντλησης, που μπορούν να ρυθμιστούν για κάθε πλευρά ξεχωριστά. Διαθέτει σύγχρονη ψηφιακή οθόνη και επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Μπορεί να γίνει μονή ή διπλή χρήση με ηλεκτρικό ρεύμα ή χειροκίνητα για μέγιστη ευελιξία. Η εναλλαγή σε χειροκίνητη λειτουργία γίνεται με 2 απλά βήματα. Χάρη στη μαλακή χοάνη η μητέρα απολαμβάνει αποτελεσματική και άνετη άντληση του γάλακτος. Έχει εργονομικό σχήμα και αθόρυβη άντληση. Είναι απλό στον χειρισμό του και εύκολο στο καθάρισμα. 

(Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνεται 2 μπιμπερό Easy Start TM Anti-Colic 160ml & 2 δοχεία αποθήκευσης γάλακτος) 

Προστατευτικά θηλών: Ιδανική υποστήριξη κατά τον θηλασμό

Τα ιδιαίτερα λεπτά και ευέλικτα προστατευτικά θηλών της MAM παραμένουν σταθερά στο δέρμα και εξασφαλίζουν την ήρεμη ροή του γάλακτος. Το καινοτόμο σχήμα πεταλούδας προσφέρει τη μέγιστη επαφή με την επιδερμίδα και η ελαφρώς ανάγλυφη, μεταξένια επιφάνεια από σιλικόνη SkinSoftTM προσφέρει αίσθηση οικειότητας. Τα μικρά εξογκώματα επιτρέπουν την απαραίτητη κυκλοφορία αέρα. Τα προστατευτικά θηλών μπορούν να αποστειρωθούν και είναι συσκευασμένα σε κουτί μεταφοράς και αποστείρωσης. Διατίθενται σε συσκευασία των 30 τεμαχίων..

Επιθέματα στήθους: Εξαιρετικά λεπτά και ιδιαίτερα απορροφητικά 

Η μητέρα που θηλάζει μπορεί άφοβα να βασιστεί στα επιθέματα στήθους ΜΑΜ. Η απορροφητικότητά τους της επιτρέπει να αισθάνεται άνετη και ασφαλής ανάμεσα στους θηλασμούς. Έχουν βαμβακερή αίσθηση για περισσότερη άνεση. Είναι εξαιρετικά λεπτά, διακριτικά και απορροφητικά. Το αυτοκόλλητο στερέωσης κρατά το επίθεμα στη θέση του. Διατίθενται σε συσκευασία των 30 τεμαχίων.

v