«Όλοι έλεγαν ότι κατέστρεψα τη ζωή μου που έγινα μαμά στα 17, αλλά είμαι πανευτυχής»

«Όλοι έλεγαν ότι κατέστρεψα τη ζωή μου που έγινα μαμά στα 17, αλλά είμαι πανευτυχής»

Αρκετοί πιστεύουν πως το να γίνεσαι μαμά σε πολύ μικρή ηλικία σημαίνει πως χάνεις κάποια από τα πιο ανέμελα χρόνια της ζωής σου. Για την Lisa Johnston ωστόσο, που απέκτησε την κόρη της όταν ήταν μόλις 17 ετών, αυτό δεν ισχύει.

«Όλοι μου έλεγαν ότι κατέστρεψα τη ζωή μου επειδή έγινα μητέρα στα 17. Τους αφήνω να λένε γιατί εγώ κέρδισα την καλύτερη και παντοτινή μου φίλη και είμαι πανευτυχής», δήλωσε σε βιντεάκι της στο Tik Tok η Lisa.

Μάλιστα, στο ίδιο βίντεο έδειξε τωρινές φωτογραφίες της κόρης της που είναι πλέον έφηβη και πραγματικά, μοιάζουν περισσότερο με... αδερφές παρά με μάνα και κόρη. Όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν έχουν πολλά κοινά και στον χαρακτήρα τους.

 

 

@lisajohnston20 Teenage mum #teenagemum #2daughters #daughter #DidYouYawn #fypp #fyp #daughter #daughterlove #fypシ @alicia johnston ♬ Behind These Hazel Eyes - Bounce Projectz

Το βίντεο συγκέντρωσε πολλές θετικές αντιδράσεις και αρκετές μητέρες έσπευσαν να μοιραστούν την δική τους ιστορία. Μία από αυτές μάλιστα, σχολίασε «Η μαμά μου ήταν 16 όταν με γέννησε. Είναι η καλύτερη γυναίκα στον πλανήτη!.

Πηγή: thesun.co.uk

v