Μαμά με 12 παιδιά θέλει άλλα... 5: «πάντα ήθελα μεγάλη οικογένεια!»

Μαμά με 12 παιδιά θέλει άλλα... 5: «πάντα ήθελα μεγάλη οικογένεια!»

«Όσο πιο πολλά παιδιά, τόσο πιο καλά» ισχυρίζονται οι πολύτεκνοι γονείς, που παρά την κούραση και τις δυσκολίες, δεν θα άλλαζαν με τίποτα την μεγάλη τους οικογένεια. Το ίδιο ισχύει και για την  Britni Church, που έχει ήδη 12 παιδιά και θέλει άλλα 5!

Ωστόσο, αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει συνεχώς επιθέσεις από ανθρώπους που της λένε ότι πρέπει να κάνει «στείρωση» κι ότι δεν είναι φυσιολογικό να θέλει κι άλλα παιδιά. Η TikToker @clutteredmother, η οποία έχει 36.400 και 545.800 likes, αναρτά συχνά βίντεο με τη μεγάλη οικογένειά της και συχνά δέχεται έντονη κριτική για το «φετίχ με τις εγκυμοσύνες».

Πρόσφατα έδωσε απάντηση με ένα βίντεο, γράφοντας: «Όταν οι άνθρωποι μου λένε ότι πρέπει να κάνω στείρωση». Κρατώντας πέντε από τα παιδιά της, λέει: «Αλήθεια, μπορώ να έχω άλλα πέντε τέτοια;».

@clutteredmother #sterilized #ttc #AmazonSavingSpree #birthcontrol #fyp #momsoftiktok #PetSmartMadeMeBuyIt #trends #bigfamily #nope #issues #makethebabies #babies ♬ can i have 5 more - maddie baciak

Σε παλιότερη ανάρτησή της, λίγες μέρες μετα τον ερχομό του 12ου παιδιού της, ένας χρήστης τη ρώτησε αν νιώθει άνετα που έχει τόσα παιδιά και η απάντησή της ήταν αφοπλιστική.

«Κάποια στιγμή είχα νιώσει την ανάγκη να δικαιολογηθώ γιατί έχω τόσα παιδιά. Λες και είναι κάτι κακό. Δεν θα τα άλλαζα για τίποτα στον κόσμο όμως. Είμαι πολύ περήφανη για τα μικρά μου. Δεν ντρέπομαι και ναι, νιώθω άνετα. Πάντα ήθελα μεγάλη οικογένεια».

Αρκετοί, πάντως, την επιβραβεύουν για την επιλογή της λέγοντας «Γιατί να μην κάνει άλλα παιδιά αφού είσαι καλή μαμά;».  

Η Britni απέκτησε το πρώτο της παιδί, Crizman, έξι ημέρες μετά τα 16α γενέθλιά της με τον πρώην σύζυγό της. Το ζευγάρι παντρεύτηκε και απέκτησαν άλλα 4 παιδιά - τον Jordan 14 ετών, τον Caleb 13 ετών, την Jace 12 ετών και την Cadence 10 ετών. Δεν έμειναν μαζί όμως και χώρισαν.

Μετά το διαζύγιο, η Britni έμεινε απροσδόκητα έγκυος στο 6ο παιδί της, τη Jesalyn που τώρα είναι 8 χρονών. Μεγάλωσε μόνη της τα 6 της παιδιά μέχρι που γνώρισε τον άντρα της ζωής της το 2014, και μαζί απέκτησαν ακόμα 6 παιδιά. 

Πηγή: dailyrecord.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v