«Στο πάρτι του παιδιού σας ή καλέστε όλη την τάξη ή μοιράστε τις προσκλήσεις εκτός σχολείου»

«Στο πάρτι του παιδιού σας ή καλέστε όλη την τάξη ή μοιράστε τις προσκλήσεις εκτός σχολείου»

Τα παιδικά πάρτι είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο στη ζωή των παιδιών και των γονιών τους. Η χαρά των μικρών μαθητών που λαμβάνουν την περιβόητη πρόσκληση για να γιορτάσουν τα γενέθλια του φίλου τους, είναι τόσο μεγάλη σαν να πήραν τα χέρια τους το κλειδί του παραδείσου!

Τα τελευταία χρόνια, όμως, ίσως και λόγω της πανδημίας, έχουν γίνει της μόδας  οι μικρές συγκεντρώσεις παρά τα μεγάλα πάρτι όπου οι γονείς καλούσαν όλους τους συμμαθητές του παιδιού τους.

Επίσης της μόδας, σύμφωνα με την ανάρτηση μιας μαμά στο TikTok, είναι να καλούμε τα παιδιά με βάση των γονιών τους με αποτέλεσμα να αφήνουμε απ' έξω φίλους του παιδιού μας που νιώθουν πληγωμένοι από την απόρριψη. 

Το βίντεο της συγκεκριμένης μαμά, που έχει συγκεντρώσει πάνω από 7.000 likes και 1.000 σχόλια, μιλάει για τον εγωισμό που συχνά επιδεικνύουμε εμείς οι μαμάδες, όταν αδιαφορούμε για τα συναισθήματα των παιδιών.

Ακούστε την και μάλλον θα συμφωνήσετε μαζί της: 

@helenefstratiou #foryoupage #fypage #4u #μπεςφοργιουγαμω #foryou #fyp #loveyou #fypシ #fyou ♬ πρωτότυπος ήχος - Helen Efstratiou

v