«Προσπαθούσαμε για μωρό 17 ολόκληρα χρόνια μέχρι που κάναμε... 6δυμα!»

«Προσπαθούσαμε για μωρό 17 ολόκληρα χρόνια μέχρι που κάναμε... 6δυμα!»

Ο Adeboye και η Ajibola από τη Νιγηρία, προσπαθούσαν να γίνουν γονείς 17 ολόκληρα χρόνια αλλά δεν σταμάτησαν ποτέ να ελπίζουν. Τελικά, η οικογένειά τους μεγάλωσε κατά 6 υπέροχα μωρά μέσα σε μία μέρα - 3 αγοράκια και 3 κοριτσάκια. 

Για περίπου δύο δεκαετίες, το ζευγάρι έκανε τα πάντα για να αποκτήσει ένα μωράκι αλλά χωρίς επιτυχία. τελικά όμως, μe τη βοήθεια της επιστήμης, η Ajibola έμεινε έγκυος.

Στον πρώτο προγραμματισμένο υπέρηχο, άκουσαν την καρδιά τεσσάρων μωρών να χτυπά. Σε επόμενο ραντεβού με τον γυναικολόγο, όμως, έμαθαν ότι τελικά περιμένουν έξι νέα μέλη.

Μόλις η οικογένεια αυτή έμαθε ότι περιμένουν έξι μωρά, μια ομάδα 40 συνολικά ατόμων ασχολήθηκε με τη μητέρα, η οποία άρχισε να κάνει διάφορες ασκήσεις για να βεβαιωθεί ότι όλα θα πήγαιναν καλά τη μεγάλη μέρα. Μετά από τριάντα εβδομάδες κύησης, ήρθε η ώρα τα μωρά να δουν τον κόσμο. 

«Είναι ένα εκπληκτικό ιατρικό επίτευγμα τα οποίο δεν θα ήταν δυνατόν να καταφέρουμε χωρίς την πολύ καλή συνεργασία του προσωπικού», αναφέρει ο διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Νεογνών στο Νοσοκομείο Παίδων του Ρίτσμοντ.

Μια εβδομάδα μετά τη γέννα, η μητέρα πήρε εξιτήριο ενώ τα πολύ μικρά μωρά παραμένουν στην θερμοκοιτίδα, χωρίς όμως να έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας. Όπως είναι λογικό, γεννήθηκαν πολύ αδύναμα. Ζυγίζουν περίπου μισό με ένα κιλό και η ιατρική παρακολούθησή τους κρίνεται απαραίτητη.;

«Ελπίζω ότι το μικρότερο από τα έξι μου παιδιά να μεγαλώσει και να πει "ήμουν τόσο μικρός τότε... κοίτα πόσο μεγάλωσα"», ανέφερε η μαμά τους που πετάει στα σύννεφα από τη χαρά της. 

Πηγή: cnn.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v