8χρονη ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη περισσότερους φίλους και λιγότερο... μπούλινγκ

8χρονη ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη περισσότερους φίλους και λιγότερο... μπούλινγκ

Το γράμμα για τον Άη Βασίλη είναι από τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες εμπειρίες για τα παιδιά, αφού είναι ένα μέσο για να πραγματοποιήσουν τις επιθυμίες τους. Μια μαμά από την Αμερική όμως, όταν διάβασε το γράμμα της 8χρονης κόρης, λύγισε. 

Η Suzy, μοιράστηκε στο TikTok τα δώρα που ζητούσε η μικρή της μεταξύ των οποίων βρισκόντουσαν οι βαθύτερες επιθυμίες της για περισσότερους φίλους και λιγότερο μπούλινγκ. 

Όπως σχολίασε η μητέρα της, «η καρδιά της έσπασε στα δυο» όταν είδε πως ανάμεσα στα δώρα και τα παιχνίδια ζητούσε να της φέρονται καλύτερα οι συμμαθητές της. «Δεν είχα σκοπό να το δημοσιεύσω αλλά κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνουμε με αυτό το θέμα. Εν έτη 2022, ένα κοριτσάκι 8 χρονών υποφέρει καθημερινά στο σχολείο κι αυτό είναι ανεπίτρεπτο!», συμπλήρωσε. 

Η ανάρτηση της Suzy σχολιάστηκε από αρκετούς γονείς και εκπαιδευτικούς, που προσπάθησαν να της δώσουν κουράγιο. Η ανάγκη για να μπει ένα τέλος σε αυτό το θέμα είναι επιτακτική καθώς, όπως φαίνεται, τα παιδιά - θύματα μπούλινγκ παγκοσμίως ηλικίες είναι πάρα πολλά!

Πηγή: thesun.co.uk

v