7χρονη που δίνει μάχη με τον καρκίνο από 18 μηνών, κέρδισε το στοίχημα της ζωής!

7χρονη που δίνει μάχη με τον καρκίνο από 18 μηνών, κέρδισε το στοίχημα της ζωής!

H 7χρονη Breya Ward ξεκίνησε τη ζωή της με αμέτρητες δυσκολίες καθώς σε ηλικία μόλις 18 μηνών διαγνώστηκε με καρκίνο σε στάδιο 4. Από τότε, η μικρούλα έδωσε μια δύσκολη μάχη την οποία, τελικά, κέρδισε και πλέον είναι έτοιμη να ζήσει όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας της.  

Η Breya που ζει στο Colchester της Αγγλίας, διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα σταδίου 4 σε ηλικία 18 μηνών. Η οικογένειά της αλλά και η ευρύτερη κοινότητα, συγκέντρωσε 250.000 λίρες προκειμένου να μπορέσει να ταξιδέψει η μικρούλα στην Αμερική για να υποβληθεί σε εξειδικευμένη θεραπεία.

Πριν από τρία χρόνια η Breya είχε βελτίωση, αλλά λόγω της σοβαρότητας του καρκίνου οι γιατροί εξακολουθούσαν να της δίνουν μόλις 30% πιθανότητες επιβίωσης.

Η γενναία Breya, όμως, δεν το έβαλε κάτω και πριν λίγο καιρό πήρε το πράσινο φως από τους γιατρούς της ότι είναι επιτέλους μια χαρά! Νίκησε τον καρκίνο και είναι έτοιμη να ξεκινήσει ξανά τη ζωής της χωρίς ταλαιπωρίες.

«Τώρα επιτέλους είμαι ευτυχισμένη γιατί το παιδί μου θα ζήσει πολύ και θα είναι χαρούμενο. Αυτή η εμπειρία μας συγκλόνισε αλλά με έκανε και να ωριμάσω. Η Breya μου απέδειξε ότι κυριολεκτικά όλα είναι δυνατά όταν δεν το βάζεις κάτω – πιστεύω ότι η θετική σκέψη παίζει τεράστιο ρόλο σε κάθε ανάρρωση» ανέφερε η μητέρα της.

«Έχει τώρα την κανονική ζωή ενός επτάχρονου και τις καλύτερες προϋποθέσεις για να ζήσει όμορφα».

Πηγή: fumara.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v