Μαμά έκανε ειδική εκπαίδευση στους 3 γιους της για να γίνουν καλοί σύζυγοι!

Μαμά έκανε ειδική εκπαίδευση στους 3 γιους της για να γίνουν καλοί σύζυγοι!

Γενικά, ακούμε πολλά για τις «κακές πεθερές» που κάνουν τη ζωή της νύφης τους δύσκολη. Ωστόσο, υπάρχουν κι εκείνες που ξεχωρίζουν από χιλιόμετρα και το κύριο μέλημά τους είναι να μεγαλώσουν γιους που θα κάνουν τις συντρόφους τους ευτυχισμένες. Μία από αυτές είναι και η μαμά του Doug Weaver.

Ο Doug Weaver ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok στο οποίο εξηγεί πώς η μητέρα του δίδαξε τον ίδιο και τους δύο αδελφούς του πώς να γίνουν καλοί σύζυγοι! Η ειδική εκπαίδευση ξεκίνησε όταν τα τρία αγόρια ήταν πολύ μικρά και την αποκαλούσε «εκπαίδευση συζύγων»

Το βίντεο, το οποίο είδαν 5,6 εκατομμύρια άνθρωποι, συγκέντρωσε αμέσως πάνω από 1,3 εκατομμύρια likes και 41,1 χιλιάδες σχόλια. 

Σύμφωνα με τον Doug, η «εκπαίδευση συζύγων» συμπεριλάμβανε αρκετά μαθήματα μεταξύ των οποίων η συναίνεση, ο ιπποτισμός και η μαγειρική. Επίσης, η απίστευτη μαμά έμαθε στους γιους της πώς να συμπεριφέρονται στις γυναίκες τους μπροστά στον κόσμο και πώς στις ιδιωτικές τους στιγμές, ενώ αφιέρωσε πολλές ώρες σε θέματα σεβασμού, ισότητας και αγάπης. 

@dougweaverart Husbands in training! #parenting #storytime #story ♬ original sound - dougweaverart



Ωστόσο, το θέμα στο οποίο έδωσε μεγαλύτερη έμφαση ήταν να μπορούν να ακούν τη σύντροφό τους με την καρδιά τους, να μπαίνουν στη θέση της και να την καταλαβαίνουν. 

Στο τέλος της εκπαίδευσης, έφτιαξε πιστοποιητικά εκπλήρωσης των μαθημάτων, τα υπέγραψε και τα έδωσε στους γιους της την ημέρα του γάμου τους.

Αφορμή για όλα αυτά στάθηκαν οι πρώτες σχέσεις της απίστευτης αυτής γυναίκας, οι οποίες ήταν κακοποιητικές. Όταν γνώρισε τον άντρα της και έκανε οικογένεια, ήθελε οι γιοι της να γίνουν καλοί άνθρωποι και να μην πληγώσουν καμία γυναίκα. 

Τα σχόλια που συγκέντρωσε το βίντεο ήταν διθυραμβικά με τους περισσότερους να ζητούν από τον Doug να γράψει ένα βιβλίο με τίτλο «εκπαίδευση συζύγων». Αν τελικά το κάνει, εμείς θα το αγοράσουμε!

Πηγή: boredpanda.com

v