Ξεγέννησε την εγγονούλα του και έγινε παππούς στα... 38 του!

Ξεγέννησε την εγγονούλα του και έγινε παππούς στα... 38 του!

O 38χρονος Philip Metcalfe δεν περίμενε με τίποτα ότι θα γινόταν παππούς σε τόσο μικρή ηλικία, όμως, ο θετός του γιος είχε άλλα σχέδια για εκείνον και του χάρισε μια πανέμορφη εγγονούλα με τον πιο απροσδόκητο τρόπο!

Ο γιος της γυναίκας του από τον πρώτο της γάμο είχε πάει για ψώνια με την έγκυο κοπέλα του, όταν έσπασαν ξαφνικά τα νερά της μέσα στο αυτοκίνητο. Τότε, σταμάτησαν σ' ένα πάρκινγκ και καλέσαν ασθενοφόρο αλλά ο Philip, ο οποίος επειδή βρισκόταν κοντά στην περιοχή, έφτασε πρώτος.

Εκεί, ανέλαβε χρέη μαίας και ξεγέννησε την εγγονούλα του, την Esmae! Ο τοκετός δεν ήταν εύκολος και μάλιστα χρειάστηκε να ξετυλίξει τον ομφάλιο λώρο από τον λαιμό του μωρού.



«Όλα έγιναν τόσο γρήγορα! Έπρεπε να διατηρήσω την ψυχραιμία μου ό,τι κι αν γινόταν. Ο ομφάλιος λώρος είχε τυλιχτεί γύρω από τον λαιμό της εγγονής μου, αλλά μόλις τον ξεμπέρδεψα άρχισε να αναπνέει και να κλαίει. Η εγγονούλα μου είναι πανέμορφη. Δεν μπορώ να σταματήσω να την αγκαλιάζω», είπε περήφανος ο νεότατος παππούς και συμπλήρωσε ότι τόσο η μικρή Esmae, όσο και η μαμά της είναι πολύ καλά στην υγεία τους.

Πηγή: yorkshirepost.co.uk

v