Παππούς σε αναπηρικό αμαξίδιο έσωσε τον 10χρονο εγγονό του από επίθεση αρκούδας

Παππούς σε αναπηρικό αμαξίδιο έσωσε τον 10χρονο εγγονό του από επίθεση αρκούδας

Η αγάπη των παππούδων για τα εγγόνια τους είναι τεράστια και πραγματικά θα έκαναν τα πάντα για να είναι ασφαλή και χαρούμενα. Τρανό παράδειγμα αποτελεί ο James Butler, ο οποίος αν και καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο, δεν δίστασε να τα βάλει με... αρκούδα προκειμένου να σώσει τον 10χρονο εγγονό του από τα δόντια της.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες στο Κονέκτικατ και συγκεκριμένα στο σπίτι του Butler. Ο εγγονός του έπαιζε στην αυλή, όταν μια αρκούδα ξεπρόβαλλε απ' το δάσος και του επιτέθηκε.

«Τον άκουσα να φωνάζει τη λέξη ''αρκούδα'' και να ζητά βοήθεια. Όταν βγήκα έξω απ' το σπίτι, την είδα να τον έχει γραπώσει από το πόδι και να τον σέρνει κατά μήκος του γκαζόν», δήλωσε ο παππούς στην εφημερίδα Republican-American of Waterbury.

Χωρίς να διστάσει και παρά την κατάστασή του, πέταξε έναν μεταλλικό σωλήνα στο κεφάλι της αρκούδας, προκειμένου να της αποσπάσει την προσοχή. Και το πέτυχε, αλλά για λίγο.

Ευτυχώς, είχε ακούσει τις κραυγές τους ένας γείτονας και έσπευσε να τους βοηθήσει, πετώντας και ο ίδιος ό,τι έβρισκε μπροστά του για να την κρατήσει σε απόσταση. Στο μεταξύ είχε καλέσει την άμεση δράση.

Οι αστυνομικοί της πολιτείας και οι υπάλληλοι περιβαλλοντικής προστασίας της DEEP που έφτασαν στο σημείο πυροβόλησαν την αρκούδα. 

Ο 10χρονος είχε δαγκωματιές στο ένα πόδι και στον αστράγαλο και νυχιές στην πλάτη του. Αμέσως, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και πλέον η υγεία του βελτιώνεται μέρα με τη μέρα.

Πηγή: metro.co.uk

v