Μαμά περιμένει ένα μωράκι, αλλά μοιάζει σαν να είναι έγκυος σε 3δυμα!

Μαμά περιμένει ένα μωράκι, αλλά μοιάζει σαν να είναι έγκυος σε 3δυμα!

Μικρές ή μεγάλες, οι φουσκωτές κοιλίτσες των εγκύων είναι αξιολάτρευτες. Στην περίπτωση της Christina Stanley, το μέγεθος της κοιλιάς της σοκάρει τους γύρω της ειδικά όταν τους εξηγεί ότι δεν περιμένει δίδυμα ή τετράδυμα, αλλά ένα μωράκι.

Η νεαρή μητέρα από τις ΗΠΑ, η οποία έχει άλλα 5 παιδιά, μοιράζεται με τους ακολούθους της στο Tik Tok πως το μέγεθος της κοιλιάς της την δυσκολεύει και σωματικά αλλά και ψυχολογικά.

@cee.stanley 6 more weeks of growing, how much bigger will it get?! 😅 #pregnant #lastbaby #momof6 #fyp #babybump #boy #girl #newmom ♬ Thats It Im Not Going - Dimi

H Christina εξομολογήθηκε ότι πρώτη φορά η κοιλιά της είναι τόσο μεγάλη, παρόλο που έχει περάσει άλλες 5 εγκυμοσύνες στο παρελθόν. Σε διάφορα βίντεό της, αποκαλύπτει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, όπως για παράδειγμα το ότι δεν βρίσκει ρούχα που να της κάνουν και να τη βολεύουν ενώ δεν παραλείπει να δείξει και το πόσο πολύ δυσανασχετεί με όσους την ρωτούν αν είναι «σίγουρη για το πόσα παιδιά κουβαλάει στην κοιλιά της».

Μπροστά της έχει ακόμα 6 εβδομάδες μέχρι να γεννήσει και το μόνο που μπορούμε να της ευχηθούμε είναι καλό κουράγιο!

v