«Περιμένω 2δυμα και η κοιλιά μου είναι τόσο μεγάλη σαν να είμαι έγκυος σε 4δυμα»

«Περιμένω 2δυμα και η κοιλιά μου είναι τόσο μεγάλη σαν να είμαι έγκυος σε 4δυμα»

Παρόλο που κυοφορεί δίδυμα, η κοιλίτσα της Lizabeth Boyzo είναι τόσο μεγάλη που οι γύρω της είναι πεπεισμένοι ότι περιμένει τετράδυμα. Μοιραζόμενη το ταξίδι της εγκυμοσύνης της στο  Tik Tok, η μέλλουσα μαμά έχει κερδίσει εκατομμύρια ακολούθους και τα βίντεό της έχουν γίνει viral.

Πρόσφατα η Lizabeth ανέβασε ένα διαφορετικό βίντεο στο οποίο δείχνει περήφανα την τεράστια κοιλίτσα της και εξηγεί τι της αρέσει περισσότερο στην εγκυμοσύνη της και δηλώνει χαρούμενη που τα παιδάκια της θα έχουν ένα τόσο ξεχωριστό δεσμό. «Νιώθω τις κλωτσιές τους και τα μωρά μου θα έχουν πάντα το ένα το άλλο»γράφει.

 

@lizbethboyzo I can’t wait to hold them🤍🤍#twinpregnancy #fyp ♬ original sound - Natalie

Παραδόξως, η νεαρή μαμά είπε ότι δεν έχει αισθανθεί σχεδόν καθόλου πόνο στην πλάτη παρά το γεγονός ότι η κοιλιά της είναι τόσο μεγάλη, και δήλωσε πως περιμένει να γεννήσει σύντομα.

Το κοινό της σοκαρισμένο από το μέγεθος της κοιλιάς της έσπευσε να αστειευτεί ρωτώντας της αν όντως περιμένει δίδυμα καθώς μοιάζει να κυοφορεί 4δυμα, αν όχι 5δυμα! Οι περισσότεροι ωστόσο της ευχήθηκαν έναν ασφαλή και όμορφο τοκετό!

Πηγή: thesun.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v