Έχω θέμα με τα κιλά μου και έχω καθυστέρηση 50 ημερών. Τι να κάνω;

Έχω θέμα με τα κιλά μου και έχω καθυστέρηση 50 ημερών. Τι να κάνω;

Ερώτηση:
Γεια σας. Είμαι 27 χρονών και έχω φοβερό θέμα παχυσαρκίας – είμαι 130 κιλά και έχω καθυστέρηση 50 ημερών. Και στο παρελθόν είχα για 3 μήνες και μου ήρθε περίοδος όταν πήρα χάπια duphaston. Πρέπει να πάρω ξανά; Απαιτείται ιατρική συνταγή; Ευχαριστώ!
Απάντηση:

Καλό είναι για μεγάλες καθυστερήσεις να παίρνετε προγεστερόνη Duphaston ώστε να έρχεται η έμμηνος ρύση. Πρέπει να δείτε όμως το θέμα του βάρους με κάποιον ειδικό ακόμα και για χειρουργική αντιμετώπιση.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v