Ζευγάρι απέκτησε 2 φορές δίδυμα μέσα σε έναν χρόνο!

Ζευγάρι απέκτησε 2 φορές δίδυμα μέσα σε έναν χρόνο!

Η Reva Marie Nicholson έπαθε το σοκ της ζωής της, όταν ανακάλυψε ότι ήταν για δεύτερη φορά έγκυος σε δίδυμα. Η 26χρονη μαμά και ο σύζυγός της είναι πλέον πολύ απασχολημένοι στην καθημερινότητά τους, αλλά όπως λένε «πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!»

Τον Φεβρουάριο του 2022, η Nicholson και ο σύζυγός της, Romaine Maurice McFarlane, καλωσόρισαν στον κόσμο τα πρώτα τους παιδάκια, τα οποία γεννήθηκαν 3 μήνες νωρίτερα από το αναμενόμενο, δηλαδή στις 27 εβδομάδες κύησης

Η μικρή Kyra και ο Shamar πέρασαν τις πρώτες εβδομάδες της ζωής τους στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών, αλλά καθώς η υγεία τους βελτιωνόταν καθημερινά επέστρεψαν σύντομα σπίτι τους.

Ένα μήνα μετά την άφιξη τους, η Nicholson ανακάλυψε ότι είναι ξανά έγκυος. Αυτό που δεν περίμενε με τίποτα ωστόσο, ήταν ότι θα αποκτούσε για δεύτερη φορά διδυμάκια!

Η Mya και η Moriah που υπό κανονικές συνθήκες θα γεννιούνταν τον Ιανουάριο του 2023, ήρθαν στον κόσμο πρόωρα τον Νοέμβριο του 2022. Οι ευτυχισμένοι γονείς λένε ότι οι μικρούλες παραμένουν στη ΜΕΝΝ και το ζευγάρι πηγαινοέρχεται μεταξύ νοσοκομείου και σπιτιού τον τελευταίο μήνα, αλλά όλα δείχνουν πως οι διδυμούλες θα πάνε γρήγορα σπίτι τους και θα γνωρίσουν τα αδερφάκια τους.

Παρά την... τρέλα που επικρατεί στο σπίτι η Nicholson και ο σύζυγός της δηλώνουν πανευτυχείς: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία! Είμαστε πολύ τυχεροί».

Πηγή: toronto.citynews.ca

v