Μπαμπάς άφησε την ακριβοπληρωμένη του δουλειά για να περνάει περισσότερο χρόνο με τον γιο του

Μπαμπάς άφησε την ακριβοπληρωμένη του δουλειά για να περνάει περισσότερο χρόνο με τον γιο του

Ένας διάσημος μπαμπάς στην Αμερική, με μια αναγνωρισμένη τηλεοπτική εκπομπή και έναν παχυλό μισθό, πήρε μια σημαντική απόφαση τόσο για τον εαυτό του όσο και για την οικογένειά του: να αφήσει την ακριβοπληρωμένη του δουλειά για να περνάει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του.

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγους μήνες όταν ο μεγάλος του γιος εξέφρασε την δυσαρέσκειά του επειδή δεν περνάει αρκετό χρόνο μαζί του. 

«Δεν είναι καθόλου εύκολο να αφήσεις μια δουλειά που αγαπάς πολύ και ένα εργασιακό περιβάλλον που είναι σχεδόν τέλειο… Η αλήθεια όμως είναι πως μου ήταν πολύ εύκολο να αποφασίσω τη δουλειά μου όταν είδα τα στεναχωρημένα μάτια του γιου μου», είπε ο μπαμπάς και εξήγησε: 

«Μια Κυριακή πρωί, γύρω στις 6, σηκώθηκα βιαστικά να πάω στη δουλειά. Στην είσοδο, βρήκα  τον 10 ετών γιο μου να με περιμένει με αγωνία. "Δουλεύεις σήμερα;" με ρώτησε και έγνεψα καταφατικά το κεφάλι. Του εξήγησα πως είχα ένα αυστηρό deadline και έπρεπε να τελειώσω πριν το μεσημέρι, αλλά εκείνος κατέβασε απογοητευμένος το κεφαλάκι του και τα μάτια του σκοτείνιασαν. 

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή, πήρα την απόφαση να αφήσω την απαιτητική δουλειά μου. Ανακοίνωσα στη γυναίκα μου ότι έχουμε το πολύ 6 καλοκαίρια ακόμα που ο γιος μας θα θέλει να περνάει χρόνο μαζί μας και πως δεν θέλω να τα σπαταλήσω δουλεύοντας. Λίγο αργότερα, τα κανόνισα όλα με τέτοιο τρόπο ώστε να αποδεσμευτώ σύντομα από τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις». 

Ο 44χρονος James Corden, ο οποίος έχει επίσης δύο κόρες 8 και 5 ετών, συνειδητοποίησε ότι αν συνεχίσει να εργάζεται με τον ίδιο ρυθμό, όχι μόνο θα έχανε πολύτιμες στιγμές με τα παιδιά του αλλά παράλληλα θα έκανε και κακό στην ψυχολογία τους!

«Ξέρω ότι την τελευταία μέρα στη δουλειά θα βάλω τα κλάματα από συγκίνηση, αλλά μέσα μου θα γνωρίζω ότι έκανα το καλύτερο για μένα και την οικογένειά μου. Κι αυτό είναι το μόνο που μετράει».

Πηγή: today.com

v