«Τα παιδιά μου είναι 10 και 12 ετών και κοιμόμαστε αγκαλιά από τη μέρα που γεννήθηκαν»

«Τα παιδιά μου είναι 10 και 12 ετών και κοιμόμαστε αγκαλιά από τη μέρα που γεννήθηκαν»

Μια ανύπαντρη μαμά που εξακολουθεί να μοιράζεται το κρεβάτι της με τα δύο προεφηβάκια της, δηλώνει περήφανα πως είναι η καλύτερη η απόφαση της ζωής της αλλά και ο λόγος που είναι τόσο δεμένη με τα παιδιά της.

Η 49χρονη μητέρα κοιμάται μαζί με τα παιδιά της από τη μέρα που γεννήθηκαν και δεν το μετανιώνει καθόλου, παρά τα επικριτικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς. 

Τόσο η 10χρονη κόρη της  όσο και ο 12χρονος γιος της έχουν τα δικά τους δωμάτια στα οποία περνούν αρκετό χρόνο μέσα στη μέρα, αλλά τα βράδια χώνονται στο υπέρδιπλο κρεβάτι της μαμάς τους και κοιμούνται όλοι μαζί αγκαλιά. 

Μάλιστα, η 49χρονη ανέφερε πως η ώρα του ύπνου είναι η καλύτερη της μέρας καθώς μιλούν για τη μέρα τους, συζητούν τα προβλήματά τους, παίζουν, γελούν, λύνουν τις διαφορές τους και δένονται ως οικογένεια.

Η ανύπαντρη μητέρα τόνισε πως τα παιδιά της μπορούν να κοιμούνται μαζί της για όσο θέλουν και δεν πρόκειται να τα πιέσει για τίποτα και συμπληρώνει πως αν ήταν στο χέρι της, θα κοιμόταν μαζί τους για πάντα! Τα προεφηβάκια της, πάλι, ανέφεραν πως δεν έχουν σκοπό να σταματήσουν να κοιμούνται με τη μαμά τους στο άμεσο μέλλον.

Παρόλα αυτά, δέχτηκε αρκετά αρνητικά σχόλια για την επιλογή της συγκοίμησης, με αρκετούς να την κατηγορούν πως δεν αφήνει τα παιδιά της να μεγαλώσουν. Η ίδια, πάντως, διαφωνεί κάθετα με αυτή την άποψη... 

Πηγή: mirror.co.uk

v