Ι. Τούνη: «προσπαθούσαμε πάνω από 20 ώρες να γεννήσω φυσιολογικά αλλά δεν τα κατάφερα κι έκανα καισαρική»

Ι. Τούνη: «προσπαθούσαμε πάνω από 20 ώρες να γεννήσω φυσιολογικά αλλά δεν τα κατάφερα κι έκανα καισαρική»

Η influencer Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε, νωρίτερα σήμερα, με τους ακόλουθούς της, το πρώτο βίντεο μετά την γέννα του γιού της, εξηγώντας όλα όσα συνέβησαν κατά την διάρκειά της, όπως και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

«Πρώτο στόρι μετά από μέρες… Χθες βγήκαμε από το νοσοκομείο με τον μπέμπη. Ήθελα πολύ να γεννήσω φυσιολογικά, προσπαθήσαμε πάνω από 20 ώρες… αλλά δεν τα κατάφερα λόγω της θέσης του μωρού. Περάσαμε σε αναγκαστική καισαρική έπειτα γιατί ανέβασα πολύ πυρετό και άρχισαν να είναι ανησυχητικοί οι παλμοί του μωρού.

Πήγαμε σε αναγκαστική καισαρική μετά από 20 plus ώρες. Γιατί άρχιζε να κινδυνεύει το μωρό και εγώ και έπρεπε να βγει κάπως ο μικρός μπέμπης, που ξεκίνησε με ζόρια. Βγήκε, όλα καλά»«, είπε χαρακτηριστικά, ενώ νωρίτερα ο σύντροφός της την είχε αποκαλέσει σούπερ δυνατή μαμά.

Όσο για τον θηλασμό, είπε: «Θηλάζω, προσπαθώ δηλαδή. Δεν είναι πολύ εύκολο» είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη, συμπληρώνοντας πως είναι τόσο μεγάλο αυτό που νιώθεις βλέποντας το μικρό πλασματάκι σου που αξίζει κάθε κούραση.

v