10χρονος ήρωας συνήλθε μετά από 14 μέρες σε κώμα: «ζήσαμε ένα μικρό θαύμα»

10χρονος ήρωας συνήλθε μετά από 14 μέρες σε κώμα: «ζήσαμε ένα μικρό θαύμα»

Ένας 10χρονος στην Αυστραλία, που βρισκόταν σε κώμα μετά από ένα τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε από τη σύγκρουση δύο ελικοπτέρων, ξύπνησε και είναι καλά!

Ειδικότερα, ο μικρός Νίκολας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κουίνσλαντ στο Μπρίσμπεϊν, με τους γιατρούς να περιγράφουν την κατάστασή της υγείας του ως «κρίσιμη, αλλά σταθερή».

Στις 2 Ιανουαρίου, ο μικρός τραυματίστηκε σοβαρά όταν όταν συγκρούστηκαν δύο ελικόπτερα στο θεματικό πάρκο Sea World, στην τουριστική πόλη Gold Coastστην Αυστραλία. 

Στο ελικόπτερο που επέβαινε ο 10χρονος, σκοτώθηκαν τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και η μητέρα του, ενώ στο άλλο ελικόπτερο σώθηκαν όλοι οι επιβάτες. Ο μικρός, έχοντας στο πλάι του τον μπαμπά του, δίνει μια σκληρή μάχη που όλα δείχνουν ότι θα την κερδίσει. 

Ένας ιερέας δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι το παιδί που βρισκόταν σε κώμα, αποσωληνώθηκε και ανταποκρίνεται καλά. «Ζήσαμε ένα μικρό θαύμα», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως το παιδί παραμένει υπό αναπνευστική υποστήριξη, ενώ έχουν προγραμματιστεί χειρουργικές επεμβάσεις.

Πηγή: enimerotiko.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v