Ξύπνησε από κώμα νομίζοντας ότι έχουμε 1993 και ξαναέκανε πρόταση γάμου στη γυναίκα του!

Ξύπνησε από κώμα νομίζοντας ότι έχουμε 1993 και ξαναέκανε πρόταση γάμου στη γυναίκα του!

Ο Andrew και η Kristy Mackenzie επέστρεφαν σπίτι από μια οικογενειακή γιορτή τον Ιούνιο, όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα τους στέλνωντας και τους δύο στα επείγοντα. Η Kristy συνήλθε σχετικά γρήγορα, ενώ ο  Andrew παρέμεινε χωρίς τις αισθήσεις του για καιρό.

Όταν επιτέλους ξύπνησε από το τραυματικό συμβάν, η σύζυγός του που όλον αυτόν τον καιρό αγωνιούσε για την υγεία του, συνειδητοποίησε ότι ζούσαν έναν ακόμη εφιάλτη: νόμιζε ότι ήταν το 1993.

«Με αναγνώρισε αμέσως αλλά κατάλαβα αμέσως ότι είχε ξεχάσει τα τελευταία 30 χρόνια… Ήταν η πιο τρομακτική μέρα της ζωής μου. Δεν ήξερα τί να κάνω για να τον επαναφέρω στο σήμερα». Ακόμη και οι γιατροί δεν ήταν σίγουροι αν οι αναμνήσεις του 58χρονου άντρα θα επανέρχονταν και η οικογένειά του ήταν αναστατωμένη. 

Ωστόσο, αυτό που δεν είχε φανταστεί η Kristy ήταν πως οι δυο τους θα ερωτεύονταν ξανά από την αρχή και πως ο Andrew , νομίζοντας πως ζει ακόμα στο 1993, θα της έκανε πρόταση γάμου για δεύτερη φορά! 

Τελικά ο 58χρονος ανάρρωσε πλήρως και επανέκτησε τις μνήμες των τελευταίων ετών, αλλά δεν πήρε πίσω την πρόταση γάμου. Το ζευγάρι ανανέωσε τους όρκους του, γιορτάζοντας την αγάπη τους μαζί με τα παιδιά και τα εγγόνια τους. 



«Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», ανέφερε η Kristy. «Αμέσως μετά το ατύχημα, ενώ ήμουν στην εντατική, το μόνο που σκεφτόμουν ήταν ότι θέλω να ξαναπαντρευτώ αυτόν τον άντρα… Πλέον ξέρω ότι τίποτα δεν μπορεί να μπει ανάμεσά μας. Ούτε καν το αυτοκίνητο που μας χτύπησε δεν εμπόδισε την αγάπη μας». 

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1984, όταν εκείνη ήταν 16 ετών κι εκείνος 19, και ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. μαζί απέκτησαν δύο κόρες και δύο εγγονάκια και δεν σταμάτησαν ποτέ να θέλουν και να αγαπούν ο ένας τον άλλον. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v