«Ο καλύτερος φίλος της 2χρονης κόρης μου είναι ένα βατραχάκι - κάνουν τα πάντα μαζί!»

«Ο καλύτερος φίλος της 2χρονης κόρης μου είναι ένα βατραχάκι - κάνουν τα πάντα μαζί!»

Μια πολύ ιδιαίτερη φιλία αναπτύχθηκε ανάμεσα σε ένα 2χρονο κοριτσάκι, την Juliana, και έναν γλυκύτατο λευκό δεντροβάτραχο, τον George.

Η μικρή Juliana Allon είδε το βατραχάκι στο pet shop και το ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά! Σύμφωνα με τη μαμά της, θέλησε αμέσως να τον κρατήσει αγκαλιά κι όταν τεικά τον πήρε στα χέρια της, ήταν αδύνατο να τον αφήσει. 

«Το κατάστημα επέτρεψε στην κόρη μου να κρατήσει τον βάτραχο στην αγκαλιά της και τότε η Juliana άρχισε να λέει "Μαμά μπορούμε να τον πάρουμε; Σε παρακαλώ, σε παρακαλώ, σε παρακαλώ!"  και δεν μπόρεσα να της πω όχι», λέει χαρακτηριστικά η μητέρα της.

Το 2χρονο κοριτσάκι ονόμασε τον βάτραχο George και πλέον κάνουν τα πάντα μαζί. Στο βίντεο που ανέβασε η μαμά του κοριτσιού, βλέπουμε  τον βάτραχο να κάθεται στον ώμο της Juliana ενώ εκείνη βλέπει παιδικά, κάνει βόλτες στο σπίτι, τρώει, κτλ.

Είναι τόσο δεμένοι μεταξύ τους που τον συμπεριλαμβάνει στο παιχνίδι της, τον πηγαίνει βόλτα στη γιαγιά, τον έχει δίπλα της όταν τρώει, κοιμούνται στο ίδιο δωμάτιο και τον γνωρίζει στους φίλους της. 

Η φροντίδα του βατράχου δεν είναι πολύ εύκολη υπόθεση αλλά η Juliana γνωρίζει καλά τους κανόνες για να μην κινδυνεύσει κανείς από τους δύο και, παρά το νεαρό της ηλικίας της, τους τηρεί κατά γράμμα. 

Ο George  είναι λευκός δεντροβάτραχος και όταν αισθάνεται ότι απειλούνται ή όταν πιέζεται γίνεται σκούρος καφέ. ωστόσο, όταν είναι με την μικρή του φίλη είναι πάντα πράσινος και τιρκουάζ, πράγμα που σημαίνει ότι είναι χαρούμενος.

Πηγή: goodnewsnetwork.org

v