Σούπερ μαμά γέννησε το μωράκι της... όρθια στη ντουζιέρα του σπιτιού της!

Σούπερ μαμά γέννησε το μωράκι της... όρθια στη ντουζιέρα του σπιτιού της!

Όταν η Jessica Farley έμαθε ότι ήταν έγκυος στο τρίτο της παιδί, αποφάσισε να γεννήσει στο σπίτι της αντί στο νοσοκομείο. Αυτό που δεν περίμενε όμως, ήταν ότι ο ερχομός του γιου της θα ήταν επεισοδιακός, καθώς συνέβη απροσδόκητα... στο ντους.

Αντί να πανικοβληθεί η Jess, από το Queensland, αγκάλιασε τη στιγμή και δήλωσε στο 9Honey ότι ήταν μια απίστευτη στιγμή που δεν θα ξεχάσει ποτέ!

Όταν ξεκίνησαν οι πρώτες συσπάσεις η μητέρα τριών παιδιών ζήτησε από την μαία και την φωτογράφο της να έρθουν στο σπίτι της, ενώ είπε στον άντρα της να στήσει την πισινούλα όπου θα γεννούσε το μωρό τους. Σύντομα, όμως, ένιωσε την ανάγκη να «σπρώξει» και οι συσπάσεις της ήταν πάρα πολύ έντονες.

Η Jess, εκείνη την ώρα, βρισκόταν στο ντους και προσπαθούσε να πάρει βαθιές ανάσες. Ο σύζυγός της κάλεσε την μαία και την έβαλε σε ανοιχτή ακρόαση. Μέσα σε λίγα λεπτά ο γιος τους είχε γεννηθεί.

«Ήμουν ενθουσιασμένη γιατί ο τοκετός ήταν αρκετά γρήγορος και εύκολος», δήλωσε και πρόσθεσε ότι η μαία της τους καθοδηγούσε βήμα βήμα καθ' όλη τη διάρκεια του τοκετού και έφτασε λίγα λεπτά αργότερα μετά την γέννηση του μικρούλη. Το ίδιο και η φωτογράφος!

Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και τόσο η μαμά όσο και το μωράκι είναι καλά στην υγεία τους!

Πηγή: honey.nine.com.au

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v