Χαμογελαστός μπέμπης γεννήθηκε στο αυτοκίνητο των γονιών του λίγο πριν φτάσουν στο μαιευτήριο!

Χαμογελαστός μπέμπης γεννήθηκε στο αυτοκίνητο των γονιών του λίγο πριν φτάσουν στο μαιευτήριο!

Ο Bennett Michael Curtis είναι ένας χαμογελαστός και υγιέστατος μπέμπης που όμως προκάλεσε ταραχή στους γονείς του αφού γεννήθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του πατέρα του, κατά τη διάρκεια της διαδρομής προς το μαιευτήριο.

Οι συσπάσεις της μητέρας του, Katy, απείχαν μεταξύ τους περίπου 10 λεπτά, οπότε το ζευγάρι πίστευε ότι είχε αρκετό χρόνο για να φτάσει στο μαιευτήριο.

Kατά τη διάρκεια της διαδρομής, όμως, τα νερά της Katy έσπασαν και ο σύζυγός της αναγκάστηκε να σταματήσει στην άκρη του δρόμου. Αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο, αλλά έπαθε το σοκ της ζωής του όταν είδε το κεφάλι του γιου του να εμφανίζεται!

Οι γονείς του μικρούλη προσπάθησαν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους καθ' όλη τη διάρκεια του τοκετού, αλλά ταράχτηκαν όταν χρειάστηκαν περίπου 30 δευτερόλεπτα για να κλάψει ο γιος τους.

«Μιλούσα στο τηλέφωνο και βλέπω το κεφάλι του μωρού να βγαίνει. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα που δεν μπορούσα να το πιστέψω!», είπε ο Stefan Curtis και πρόσθεσε ότι μέσα σε 10 λεπτά είχε έρθει η αστυνομία και δύο ασθενοφόρα για να τους βοηθήσουν.

Μαμά και γιος μεταφέρθηκαν στο κοντινότερο μαιευτήριο και πήραν εξιτήριο την επόμενη μέρα, καθώς και οι δύο ήταν πολύ καλά στην υγεία τους.

Πηγή: syracuse.com

v