Λίγο πριν παντρευτούν, ανακάλυψαν ότι αντάλλαξαν το πρώτο τους φιλί στα 2!

Λίγο πριν παντρευτούν, ανακάλυψαν ότι αντάλλαξαν το πρώτο τους φιλί στα 2!

Η Kadee Evenson και ο At Breet είναι κάτι παραπάνω από ένα ζευγάρι που ερωτεύτηκε στο γυμνάσιο. Σύμφωνα με… φωτογραφικά ντοκουμέντα, οι δυο τους είχαν βρεθεί πρώτη φορά όταν ήταν ακόμα νηπιάκια και η σχέση τους είναι μοναδική!

Τα δύο παιδιά συναντήθηκαν στο γυμνάσιο και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Ωστόσο, ανακάλυψαν πως η σχέση τους είχε ξεκινήσει αρκετά χρόνια πριν, όταν ήταν ακόμα 2,5 ετών.

Η αποκάλυψη συνέβη αφού οι δύο νέοι ανακοίνωσαν στους δικούς τους ότι σκοπεύουν να παντρευτούν. Τότε η μαμά της Kadee, ενώ ξεφύλλιζε ένα παλιό φωτογραφικό άλμπουμ, βρήκε μια φωτογραφία των δυο τους να ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί. Θυμήθηκε, μάλιστα, ότι τα δύο παιδιά έμεναν στην ίδια γειτονιά και, σύμφωνα με τους γονείς τους, ήταν αχώριστα! 

Μετά την επανασύνδεσή τους, δεν χώρισαν ποτέ καθώς τους δένει η αγάπη τους για τα ταξίδια, μια δυνατή φιλία και βαθιά αγάπη. Μάλιστα, συμβουλεύουν τους συνομηλίκους τους να διαλέγουν ανθρώπους με τους οποίους θα μπορούσαν να είναι πρώτα απ’ όλα φίλοι. 

«Να βγαίνετε ραντεβού με ανθρώπους που θα μπορούσαν να γίνουν οι καλύτεροί σας φίλοι», λέει η Kadee και ο At συμφωνεί: «Η Kadee είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής μου και η καλύτερή μου φίλη, όπως ελπίζω να είμαι κι εγώ γι' αυτήν. Ποτέ δεν αισθάνομαι ότι πρέπει να συγκρατηθώ όταν είμαι μαζί της».

Πηγή: lovewhatmatters.com

v