«Έτσι είναι ένα αληθνό σώμα μετά τον τοκετό: σημαδεμένο και όμορφο»

«Έτσι είναι ένα αληθνό σώμα μετά τον τοκετό: σημαδεμένο και όμορφο»

Η Janna Pittman πρώην αθλήτρια και ολυμπιονίκης του στίβου, αλλά και μητέρα 6 παιδιών, μίλησε με ειλικρίνεια για το σώμα της και όλες τις αλλαγές που έχει υποστεί μετά τις γέννες και δίνει ένα ηχηρό μήνυμα μέσα από αφιλτράριστες φωτογραφίες σ' όλες τις μαμάδες που παλεύουν να αγαπήσουν τον εαυτό τους μετά τον τοκετό.

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, η 40χρονη μοιράστηκε μια σειρά από αφιλτράριστες φωτογραφίες της, στις οποίες φοράει μόνο τα εσώρουχά της, σε μια προσπάθεια να τιμήσει και να γιορτάσει το σώμα της ακριβώς όπως είναι.

«Αυτό το σώμα ήταν κάποτε γυμνασμένο και αδύνατο, αγωνιζόταν για την Αυστραλία ενάντια στους καλύτερους του κόσμου. Δεκαέξι χρόνια μετά και έξι παιδιά αργότερα βρίσκομαι σε αυτό το σημείο... Ναι, αυτό είναι το πιο βαρύ που έχω υπάρξει ποτέ, ναι, το σώμα μου φοράει τα όμορφα σημάδια της μητρότητας, αλλά φταίει επίσης ότι δεν έχω χρόνο!» γράφει και τονίζει ότι είναι ευγνώμων για το σώμα της που έφερε στον κόσμο τα μωράκια της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jana Pittman (@janapittmanofficial)



«Οι τελευταίοι 12 μήνες ήταν ένα συναισθηματικό και αγχωτικό ταξίδι σε πολλά μέτωπα που είχε ως αποτέλεσμα να τρώω χωρίς να προσέχω. Και έτσι πάχυνα όπως όταν ήμουν έγκυος. Η αλήθεια είναι ότι δεν αισθάνομαι ακριβώς άνετα με το σώμα μου, αλλά νιώθω απέραντη ευγνωμωσύνη. Μπορεί να μην το τιμώ πάντα, αλλά αυτό πάντα με τιμά.
Η ομορφιά έρχεται σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη. Αγαπήστε τη σάρκα σας», ολοκλήρωσε την ανάρτησή της.

Οι followers και οι φίλοι της λάτρεψαν τη δυνατή ανάρτηση και τις φωτογραφίες της, επαινώντας την για την ειλικρίνειά της.

Πηγή: honey.nine.com.au

v