«Έτσι είναι το σώμα μου μετά τον τοκετό και δεν ντρέπομαι καθόλου!»

«Έτσι είναι το σώμα μου μετά τον τοκετό και δεν ντρέπομαι καθόλου!»

Δεν είναι μυστικό ότι υπάρχουν μη ρεαλιστικές προσδοκίες για το πώς πρέπει να είναι το σώμα μιας γυναίκας μετά τον τοκετό.

Στη σημερινή τοξική κουλτούρα του snapback, όπου τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι γεμάτα φιλτραρισμένες φωτογραφίες, το χάσμα ανάμεσα στο πώς είναι πραγματικά το σώμα μας και στο πώς μας λένε ότι θα έπρεπε να είναι, μεγαλώνει όλο και περισσότερο! 

Γι' αυτό, το ότι μια νέα μαμά δημοσίευσε τη φωτογραφία του σώματός της όπως είναι πραγματικά, χωρίς φίλτρα και photoshop, είναι εξαιρετικά… αναζωογονητικό για όλες μας!

Η Danisha Lestaevel, μια φανατική Instagrammer και TikToker, δημοσιεύει το σώμα της μετά τον τοκετό. «Αυτό είναι το σώμα μου και δεν ντρέπομαι γι’ αυτό», λέει η Danisha κι εμείς την ευχαριστούμε για την ειλικρίνειά της.

Σε ένα viral βίντεο TikTok όπου καταγράφει τον εαυτό της δύο εβδομάδες μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της, έχει ήδη περισσότερες από 15,5 εκατομμύρια προβολές!

@mama3xxx Postpartum Update 🤍 #postpartum #postpartumbody #WorldPrincessWeek #AEJeansSoundOn #pregnancy #babyfever #bodypositivity #bodypositive #bodyconfidence #newborn ♬ BIZCOCHITO - ROSALÍA


Το σώμα μας δεν είναι το ίδιο με κανενός άλλου. Δεν έχει σημασία πώς γεννήσατε, πώς ήταν η κοιλιά σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή πώς φαίνεται η κοιλιά σας μετά τον τοκετό. Αφού δεν είμαστε ίδιοι άνθρωποι, γιατί να περιμένουμε τα σώματά μας μετά τον τοκετό να φαίνονται έστω και εξ αποστάσεως ίδια με οποιουδήποτε άλλου;

Πηγή: mother.ly

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v