Δίδυμα αγοράκια έσωσαν τη ζωή της μαμάς τους που έπαθε επιληπτική κρίση ενώ οδηγούσε

Δίδυμα αγοράκια έσωσαν τη ζωή της μαμάς τους που έπαθε επιληπτική κρίση ενώ οδηγούσε

Δύο δίδυμα αδερφάκια από το Οχάιο των ΗΠΑ παρασημοφορήθηκαν από τον δήμαρχο και την τοπική αστυνομία επειδή έσωσαν τη μητέρα τους όταν εκείνη έπαθε επιληπτική κρίση την ώρα που οδηγούσε.

Ο Jermel και ο Jordan Taylor, δυο 11χρονα δίδυμα αδέρφια, βρίσκονταν στο αυτοκίνητο με τη μαμά τους όταν παρατήρησαν ότι εκείνη παθαίνει κρίση. Παρά τον φόβο που ένιωσαν, ανέλαβαν δράση με ψυχραιμία και έσωσαν την κατάσταση.

«Ξαφνικά, η μητέρα μας άρχισε να παθαίνει επιληπτική κρίση. Έτσι, πήρα το τιμόνι και πάρκαρα το αυτοκίνητο σε ένα πιο ασφαλές μέρος», θυμάται ο Jermel. Όλη αυτή την ώρα, ο Jordan άρχισε να καλεί για βοήθεια: «Τηλεφώνησα πρώτα στον πατριό μου και μετά πήρα τηλέφωνο το 166», εξήγησε το 11χρονο αγόρι. 

Τα αδέρφια είπαν ότι έμειναν με τη μαμά τους μέχρι να φτάσει η αστυνομία και ένα ασθενοφόρο για να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Η μητέρα τους πάσχει από επιληψία από το 2014 αλλά, όπως ανέφερε, έχει πολύ σπάνια κρίσεις. Εκείνη την ημέρα, μάλιστα, δεν ένιωσε τίποτα ασυνήθιστο για να την προειδοποιήσει γι΄αυτό που ακολούθησε. Πάντως, δήλωσε ευγνώμων για τα αγόρια της. 

«Τα γενναία παιδιά μου μου έσωσαν τη ζωή...Και ευτυχώς, δεν είχαμε κάποιο τροχαίο», είπε συγκινημένη. Για την γενναιότητά τους, όμως, έκανε λόγο ο δήμαρχος που τους παρασημοφόρησε: 

«Αισθανθήκαμε ότι έπρεπε να αναγνωρίσουμε τη γενναιότητα και την ψυχραιμία των δίδυμων αγοριών. Αυτό που έκαναν ήταν απλά καταπληκτικό», ανέφερε στο «Good Morning America». «Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν τρομερό. Και αυτοί οι νεαροί άνδρες πραγματικά έσωσαν την κατάσταση». 

Όσο για τα δίδυμα αγοράκια, ενθάρρυναν τους παρευρισκόμενους στην τελετή παρασημοφόρησης να βοηθούν τους ανθρώπους γύρω τους. 

«Όταν βλέπουν ότι συμβαίνει κάτι κακό, πρέπει πάντα να βοηθάτε», είπε ο Jordan και ο Jermel συμπλήρωσε: «Πρέπει να είμαστε κάθε μέρα ήρωες, να βοηθάμε τους γύρω μας ό,τι κι αν συμβαίνει».

Πηγή: Good Morning America

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v