«Η γιαγιά είναι ο μεγαλύτερος θησαυρός στη ζωή ενός παιδιού»

«Η γιαγιά είναι ο μεγαλύτερος θησαυρός στη ζωή ενός παιδιού»

Οι γιαγιάδες είναι πολύ σημαντικές στη ζωή ενός παιδιού. Χαμογελαστές, σοφές και γλυκύτατες δίνουν στα εγγόνια τους απίστευτη αγάπη και ζεστασιά. Όπως λέει και αυτή η μαμά, είναι αναμφίβολα θησαυρός.

«Η γιαγιά είναι ένα πολύ ιδιαίτερο πλάσμα. Είναι πάντοτε έτοιμη να προσφέρει και βρίσκεται με χαρά δίπλα στο εγγόνι της. Έχει ένα μοναδικό τρόπο να σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι το πιο ξεχωριστό άτομο στον κόσμο.

Για κάποιο λόγο ό,τι αγγίζει γίνεται καλύτερο. Μπορείς να δοκιμάσεις να φτιάξεις τη σπεσιαλιτέ της, αλλά ποτέ δεν θα έχει την ίδια γεύση.Υπάρχει κάτι στο άγγιγμά της.

Έχει ως δια μαγείας τις απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις και τις απαντάει με προσοχή - ζυγίζοντας τον αντίκτυπο κάθε λέξης πριν μιλήσει. Κάθε κουβέντα της έχει βαρύτητα.

Εμφανίζεται μαγικά κάθε φορά που βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση. Είναι πάντα εκεί να σε βοηθήσει με ένα χαμόγελο. Δεν είσαι ποτέ μακριά από τις σκέψεις της και έτσι ξέρει ανά πάσα ώρα και στιγμή τι χρειάζεσαι.

Τα χρόνια της αγάπης και της αφοσίωσης στην οικογένειά της φαίνονται στα χέρια και στο πρόσωπό της.

Βλέποντάς την, ξέρεις ακριβώς πώς θέλεις να είσαι όταν έρθει η σειρά σου να γίνεις η γιαγιά. Θα θέλεις να μιμηθείς τα καλύτερά της στοιχεία. Θα εμφανιστείς και θα καλύψεις τα κενά όταν χρειαστεί.

Θα είσαι το ασφαλές μέρος που θα θέλουν τα εγγόνια της να πάνε. Θα σου ζητούν συμβουλές και θα γελούν με τις ιστορίες σου.

Αναμφίβολα μια γιαγιά είναι ο μεγαλύτερος θησαυρός στη ζωή ενός παιδιού.»

Πηγή: herviewfromhome.com

v