Παντρεύτηκε τον... εαυτό της και τώρα σκέφτεται σοβαρά να πάρει διαζύγιο!

Παντρεύτηκε τον... εαυτό της και τώρα σκέφτεται σοβαρά να πάρει διαζύγιο!

Πάνω που πιστεύαμε ότι τα έχουμε δει (και ακούσει!) όλα σ΄αυτόν τον μάταιο κόσμο, έρχεται η ιστορίας της 25χρονης Sofi Maure για να μας αφήσει άναυδους και να δοκιμάσει τα όρια της φαντασίας μας.

Πριν από ένα μήνα η 25χρονη influencer μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την ευτυχία της, ενημερώνοντας τους ακολούθους της ότι παντρεύτηκε τον άνθρωπο που αγαπούσε πιο πολύ: τον εαυτό της. Ανέβασε μάλιστα και φωτογραφίες, φορώντας ένα λευκό νυφικό και μια χρυσή τιάρα.

Το ευτυχές (;) γεγονός συνέβη στις 20 Φεβρουαρίου και πραγματικά μπέρδεψε τους διαδικτυακούς της φίλους. Κάποιοι από αυτούς έσπευσαν να εκφράσουν τις απορίες τους σχετικά με το συμβάν, ενώ άλλοι την... ένστασή τους γι' αυτόν τον γάμο.

Η Sofi ωστόσο, δεν πτοήθηκε από τα αρνητικά σχόλια και αποφάσισε να τους... κάψει όλους, όταν την επόμενη μέρα ενημέρωσε τους πάντες ότι σκέφτεται σοβαρά να πάρει διαζύγιο.

«Δεν αντέχω άλλο... Σκέφτομαι σοβαρά να χωρίσω» ήταν τα λόγια της, τα οποία σόκαραν τους χρήστες και προκάλεσαν ποικίλλες αντιδράσεις.

v