Kουμπάρος έκλεψε την καρδιά της νύφης στον γάμο της - 1 χρόνο μετά παντρεύτηκαν

Kουμπάρος έκλεψε την καρδιά της νύφης στον γάμο της - 1 χρόνο μετά παντρεύτηκαν

Ακούγεται σαν σενάριο ρομαντικής κομεντί αλλά είναι αληθινό: μια νύφη βρήκε την αληθινή αγάπη στο πρόσωπο του... κουμπάρου της, όταν εκείνος της έκανε ερωτική εξομολόγηση στο γάμο της.

 

Η Desiree White καθόταν με τον σύζυγό της στο γαμήλιο τραπέζι, όταν τον λόγο πήρε ο κουμπάρος τους Bryant για να τους ευχηθεί. 

«Θυμάμαι την πρώτη στιγμή που είδα τη Desiree... Την αγάπησα. Την ερωτεύτηκα. Ήξερα ότι έπρεπε να γίνει δική μου. Νόμιζα ότι ήταν το πιο όμορφο πλάσμα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου.

Είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ. Καμία δεν συγκρίνεται μαζί της. Λίγο μετά έμαθα ότι έχει φίλο και ενώ ήθελα να την κάνω δική μου, τον συμπάθησα και γίναμε φίλοι.

Σας αγαπώ και τους δύο. Συγχαρητήρια!»

Μόλις τελείωσε στο δωμάτιο απλώθηκε απόλυτη σιωπή. Ακούστηκαν μερικά γέλια, αλλά κανείς δεν ήξερε τι να πει. Η Desiree παραδέχτηκε ότι είχε κατακοκκινίσει και ένιωθε μπερδεμένη μετά την εξομολόγηση του Bryant, καθώς ήταν χρόνια φίλοι και η σχέση τους ήταν καθαρά πλατωνική.

Όπως είπε γνωρίστηκαν στο Λύκειο και αμέσως έγιναν φίλοι. Ο Bryant έκανε επίσης παρέα και με τον πρώην σύζυγό της. Δεν έτρεφε ρομαντικά αισθήματα για εκείνον καθώς τον θεωρούσε ανώριμο και υποστηρίζει ότι δεν είχε καταλάβει τίποτα από την πλευρά του. 

Την ημέρα του γάμου της όμως ο τρόπος που την κοίταξε όταν την είδε με το νυφικό της  ήταν ιδιαίτερα... τρυφερός. Μετά την τελετή ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση, όπου ο Bryant μέθυσε και της έκανε ερωτική εξομολόγηση.

Κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης, χόρεψε μαζί του έναν χορό με την ίδια να θυμάται να της λέει: «Γιατί δεν μου έδωσες ποτέ μια ευκαιρία; Πάντα θα σε φρόντιζα». «Τον ρώτησα τι εννοούσε και μου είπε: ''Τίποτα. Σ’ αγαπώ. Αγαπώ και τον άντρα σου'.

Ωστόσο, σε διάστημα λιγότερο από ένα χρόνο, ο γάμος της Desiree διαλύθηκε και εκείνη βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του φίλου και κουμπάρου της, ο οποίος την υποστήριξε πολύ συναισθηματικά. Σχεδόν αμέσως, από φίλοι έγιναν εραστές και, μέσα σε ένα χρόνο, έμεινε έγκυος στον πρώτο τους γιο.

Πηγή: stvincenttimes.com

v