Το πιο γλυκό βίντεο: παππούς μαθαίνει στη δισέγγονή του να περπατά

Το πιο γλυκό βίντεο: παππούς μαθαίνει στη δισέγγονή του να περπατά

Η στιγμή που ένας 88χρονος παππούλης βοηθάει την 1 έτους δισέγγονή του να περπατήσει, καταγράφηκε σε βίντεο και συγκίνησε εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου απ' όλο τον κόσμο.

Χρησιμοποιώντας ένα περιπατητήριο, ο 88χρονος Jeri και η δισέγγονή του Ocean περπατάνε σιγά-σιγά στο σαλόνι. Το συγκινητικό βίντεο στο TikTok, με λεζάντα «Ο παππούς μου δεν πίστευε ότι θα προλάβαινε να γνωρίσει τη δισέγγονή του αλλά τα κατάφερε και τη βοήθησε να μάθει να περπατάει", έχει συγκεντρώσει 2,9 εκατομμύρια προβολές.

@breedukz Seeing my grandparents become great grandparents is a true blessing 🥹 #SeeHerGreatness #wholesome #greatgrandpa #greatgrandparents #4thgen #greatgranddaughter #greatgrandma ♬ the winner takes it all - november ultra

«Το να βλέπω τους παππούδες μου να γίνονται προ-παππούδες είναι μια πραγματική ευλογία», είπε η μαμά της 1 έτους Ocean, Brianna και πρόσθεσε «Ήταν μια πολύ έντονη στιγμή για εμένα. Η καρδιά μου είχε πλημμυρίσει από αγάπη. Η μικρή έκανε τα πρώτα της βήματα το πρωί των Χριστουγέννων και ο παππούς μου ήταν εκστασιασμένος.»

v