Παππούς στον ελεύθερο χρόνο του πλέκει ρουχαλάκια για πρόωρα μωρά

Παππούς στον ελεύθερο χρόνο του πλέκει ρουχαλάκια για πρόωρα μωρά

Ένας καλόκαρδος φύλακας στο Εδιμβούργου, στον ελεύθερο χρόνο του, πλέκει μικροσκοπικά καλτσάκια, σκουφιά και γάντια για πρόωρα μωρά που γεννιούνται στο νοσοκομείο όπου εργάζεται.

Ο καλοσυνάτος Bruce, που είναι μπαμπάς αλλά και παππούς, περνάει ατέλειωτες ώρες πλέκοντας και, όταν τελειώνει τις δημιουργίες του, τις στέλνει κατευθείαν στη μονάδα νεογνών. 

Η πράξη έχει συγκινήσει όλους τους συναδέλφους του και όταν μια μαία τον τράβηξε φωτογραφία και ανέβασε την ιστορία του στα social media, συγκέντρωσε κατευθείαν 5,4 χιλιάδες likes και 2,4 χιλιάδες κοινοποιήσεις. 

Δίπλα από τις φωτογραφίες έγραψε: 

«Απόψε ρώτησα τον Bruce αν τον πειράζει να τον τραβήξω  μια φωτογραφία και να τη δημοσιεύσω στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Bruce εργάζεται ως φύλακας στο μαιευτήριο μας και στον ελεύθερο χρόνο του πλέκει με τις ώρες ρουχαλάκια για τα πρόωρα μωρά. Είναι πολύ στοργικός και προστατευτικός και νομίζω ότι αυτή η ανάρτηση πρέπει να κοινοποιηθεί, γιατί οι οικογένειες των μωρών θα είναι ευγνώμονες για αυτό που κάνει ο Bruce!».

Εκατοντάδες άνθρωποι έσπευσαν να συγχαρούν τον «υπέροχο και περιποιητικό άνθρωπο», με πολλούς να λένε ότι πράξεις σαν τις δικές του βοηθούν τους νέους γονείς και κάνουν τον κόσμο καλύτερο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Good News Movement (@goodnews_movement)

v