Πήρα το χάπι της επόμενης μέρας πριν 3 μήνες κι από τότε ο κύκλος μου άλλαξε

Πήρα το χάπι της επόμενης μέρας πριν 3 μήνες κι από τότε ο κύκλος μου άλλαξε

Ερώτηση:
Καλησπέρα! Πήρα το χάπι της επόμενης μέρας πριν από 3 μήνες και από τότε ο κύκλος μου κρατάει 20 μέρες (αντί για 35 μέρες που κρατούσε πριν τη λήψη του χαπιού). Θα επανέλθει η περίοδος μου στα φυσιολογικά της - ήταν πάντα σταθερή, στις 35 ημέρες, και γι’ αυτό ζητάω τη συμβουλή σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Απάντηση:

Είναι μια ισχυρή ορμονική παρέμβαση στον οργανισμό σας. Δημιουργούνται έτσι ορμονικές ανωμαλίες οι οποίες όμως δεν κρατούν πολλούς μήνες. Ήδη το τρίμηνο είναι μεγάλο διάστημα. Αν συνεχίσουν οι ανωμαλίες χρειάζεστε γυναικολογική εξέταση, υπέρηχο και ορμονικές εξετάσεις.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

 

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v