«Λατρεύω να κοιμίζω το μωρό μου στην αγκαλιά μου»

«Λατρεύω να κοιμίζω το μωρό μου στην αγκαλιά μου»

Kάθε μαμά ξέρει τι είναι το καλύτερο για την οικογένειά της και δεν πρέπει να ακούει τα κακόβουλα σχόλια κανενός. Η συγκεκριμένη μητέρα επιλέγει να κοιμίζει το μωρό της μέχρι να αποκοιμηθεί για να του προσφέρει την ασφάλεια που επιζητά.

«Πριν γίνω μητέρα, όλοι μου έλεγαν να μην ''μάθω'' τα παιδιά μου στην αγκαλιά, έτσι ώστε να μπορούν να κοιμούνται μόνα τους. Όταν γέννησα την χαδιάρα κορούλα μου, όμως, δεν μπορούσα να αντισταθώ στο να την πάρω αγκαλιά και να την νανουρίσω.

Είναι μια απόφαση που δεν μετανιώνω καθόλου καθώς αυτή η ώρα είναι ιερή και μου επιτρέπει να δεθώ ακόμα περισσότερο με το μωρό μου. Μου προσφέρει γαλήνη και πραγματικά, ηρεμώ πολύ καθώς ακούω την ανάσα της. Όταν αποκοιμηθεί και τη βάλω στην κούνια της, βγαίνω απ' το δωμάτιο χωρίς κανένα άγχος.

Επιπλέον, όταν νανουρίζω την κόρη μου χρησιμοποιώ αυτό τον χρόνο για να καθαρίσω το μυαλό μου από άχρηστες και κακές σκέψεις.

Είναι επίσης αποτελεσματικό! Το κοριτσάκι μου αποκοιμιέται σχεδόν αμέσως.

Καταλαβαίνω ότι κάποιοι δεν θα συμφωνήσουν μαζί μου και ίσως πουν ότι την κακομαθαίνω ωστόσο, αυτός ο τρόπος λειτουργεί για την οικογένειά μας και μας κάνει και τις δύο ευτυχισμένες.»

v