«Από τότε που έγινα μαμά χρειάζομαι τις φίλες μου περισσότερο από ποτέ»

«Από τότε που έγινα μαμά χρειάζομαι τις φίλες μου περισσότερο από ποτέ»

Είναι ευτύχημα να έχεις στη ζωή σου φίλους που να σε αγαπάνε και να στέκονται δίπλα σου σε κάθε σημαντικό βήμα της ζωής σου - πόσο μάλλον, όταν γίνεσαι μαμά. Τότε είναι που έχουμε ανάγκη τις κολλητές μας περισσότερο από ποτέ, όπως πολύ σωστά λέει και αυτή η μαμά στο κείμενό της.

«Είμαι η πρώτη στην παρέα που έγινα μαμά και αυτό που ανακάλυψα είναι ότι τώρα,  περισσότερο από ποτέ, χρειάζομαι δίπλα μου τις φίλες μου.

Πριν κάνω παιδιά είχα πει ότι δεν θα γινόμουν η κλασική μαμά και ότι όλα θα τα έκανα διαφορετικά. Το είχα ορκιστεί στον εαυτό μου. Φυσικά, έπεσα έξω.

Ναι, τα παιδιά αλλάζουν όλη σου τη ζωή.

Ναι, δεν έχεις πια χρόνο σχεδόν για τίποτα.

Αλλά ένα πράγμα που θέλω να ξέρετε, αγαπημένες μου φίλες, είναι ότι παρόλο που έχω αλλάξει πολύ, η αγάπη μου για σας παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο.

Σας χρειάζομαι για να μου θυμίζετε ποια ήμουν πριν αποκτήσω το μωρό μου, πριν με κυριεύσει αυτή η άγρια και απαιτητική καθημερινότητα.

Σας χρειάζομαι για να μοιραστώ τις χαρές μου και τι λύπες μου και να με διαβεβαιώσετε ότι ό,τι κι αν συμβεί εσείς θα είστε πάντα η σταθερά μου.

Να είστε δίπλα μου στο χάος της μητρότητας.

Σας παρακαλώ, δείξτε υπομονή και κατανόηση... Τώρα βρίσκω τον δρόμο μου.

Μπορεί να μην το καταλαβαίνετε, αλλά σας χρειάζομαι για να επανασυνδεθώ με κομμάτια του παλιού μου εαυτού. Είμαι το ίδιο άτομο.

Η ιστορία μας σημαίνει τόσα πολλά για μένα. Είστε μέρος αυτού που είμαι. Εκτιμώ τη ζωή σας, το χρόνο σας και τις επιλογές σας.

Θέλω να ακούσω για τη νέα σας δουλειά, για τα ραντεβού σας...

Εξακολουθώ να νοιάζομαι για αυτά τα πράγματα!

Παρόλο που έχουν αλλάξει τόσα πολλά, όταν είμαστε μαζί είναι σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα. Ειλικρινά, σας χρειάζομαι όσο ποτέ άλλοτε.

Είστε πολύ σημαντικές!»

Πηγή: herviewfromhome.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v