Πήρα το χάπι της επόμενης ημέρας και έχω 9 μέρες περίοδο. Είναι φυσιολογικό;

Πήρα το χάπι της επόμενης ημέρας και έχω 9 μέρες περίοδο. Είναι φυσιολογικό;

Ερώτηση:
Καλησπέρα σας. Εγώ στις 22 Μαρτίου πήρα το χάπι της επόμενης μέρας και μετά από δυο μέρες μου ήρθε περίοδος και μου κρατάει ακόμα. Είναι 9 μέρες που έχω περίοδο… Είναι φυσιολογικό ή να ανησυχήσω;
Απάντηση:

Όπως πολλές φορές έχουμε πιει το χάπι της επόμενης μέρας είναι μια ισχυρή ορμονική παρέμβαση στον οργανισμό σας. Το ότι έχετε πολλές μέρες αίμα είναι επόμενο και αποτέλεσμα της λήψης του χαπιού της επόμενης μέρας.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του 

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v