Πώς να φαίνεται το ντύσιμό σου ακριβό χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία

Πώς να φαίνεται το ντύσιμό σου ακριβό χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία

Το να είσαι κομψή και σικάτη είναι πιο εύκολο απ' ότι νομίζεις. ο να δώσεις στο ντύσιμό σου έναν elegant αέρα είναι πολύ πιο εύκολο απ' ότι νομίζεις. Μάλιστα, μπορείς να το κάνεις χωρίς να ξοδέψεις μια ολόκληρη περιουσία στα μαγαζιά! Τι εννοούμε; Δες παρακάτω 6 tips που θα κάνουν όλα σου τα outfits να μοιάζουν βγαλμένα από σελίδες περιοδικού:

Το σιδέρωμα κάνει θαύματα!

Μπορεί να μοιάζει σαν συμβουλή της μαμάς σου, αλλά είναι αλήθεια. Πριν φύγεις από το σπίτι, αφιέρωσε 5 λεπτά για να φρεσκάρεις τα ρούχα σου ώστε να φαίνονται όχι μόνο σαν καινούρια αλλά και πιο φινετσάτα και ακριβά!

Ένας καλός ράφτης θα κάνει τη διαφορά

Συνήθως, μόλις αγοράζουμε ένα καινούριο ρούχο, αφαιρούμε τα ταμπελάκια και το φοράμε κατευθείαν. Αν όμως το πάμε σε έναν καλό ράφτη να το φέρει ακριβώς στα μέτρα μας, η αρχική του αξία ανεβαίνει! Το κλειδί της κομψότητας βρίσκεται στην καλή εφαρμογή. 

Δώστε βάση στα αξεσουάρ σας

Τα αξεσουάρ, όπως κοσμήματα, γυαλιά ηλίου, ζώνες, μαντήλια, εσάρπες, καπέλα, παπούτσια ή το ρολόι σας πρέπει να είναι προσεγμένα και να είναι (ή να φαίνονται) ακριβά.

Η τσάντα κάνει τη διαφορά

Αυτό που κάνει όμως πάντα τη διαφορά σε ένα ακριβό σύνολο, είναι η τσάντα! Ίσως αξίζει τον κόπο να επενδύσετε σε μια ακριβή τσάντα που θα μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας - αρκεί να είναι πάντα καθαρή και σαν καινούρια.

Ντυθείτε με... ένα χρώμα

Τα total white ή total black οutfit, εκτός από το είναι πάντα στη μόδα, προσδίδει ποιότητα στην εμφάνισή της. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να ταιριάζουν τα υφάσματα ή τα σχέδια που επιλέγετε. 

Αγοράστε ένα καλό τζιν παντελόνι

Το τζιν παντελόνι είναι διαχρονικό και φοριέται με πολλούς τρόπους. Φροντίστε να έχετε στην ντουλάπα σας το τζιν που ταιριάζει απόλυτα στον σωματότυπό σας και φορέστε το είτε με σνίκερς το πρωί είτε με κομψές γόβες το βράδυ. 

Επενδύστε σε κλασικά κομμάτια

Καλύτερα να μαζέψεις χρήματα για να αγοράσεις ένα καλό κοστούμι ή μια απλή, σικ μπλούζα στις εκπτώσεις, παρά να καταφύγεις σε ένα φθηνό, κακής ποιότητας ρούχο που σύντομα θα πρέπει να το αντικαταστήσεις. Τα κλασικά και κομψά ρούχα, όπως για παράδειγμα ένα λευκό thirt, ένα κασμιρένι πουλόβερ ή ένα απλό μαύρο φόρεμα, θα σε συνοδεύουν για χρόνια, κάνοντας το ντύσιμό σου φινετσάτο όλες τις ώρες της ημέρας. 

v