Περαστικός έσωσε μωράκι όταν το καρότσι του άρχισε να κυλάει προς τον δρόμο

Περαστικός έσωσε μωράκι όταν το καρότσι του άρχισε να κυλάει προς τον δρόμο

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που σου κόβει την ανάσα και δείχνει ένα καρότσι, με το μωρό μέσα, να κυλάει στο πεζοδρόμιο και να κατευθύνεται με φόρα σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας.

Το βίντεο δείχνει τη θεία του μωρού να στέκεται δίπλα στο αυτοκίνητό της με ανοιχτή την πίσω πόρτα όταν ο αέρα παρέσυρε το παιδικό καρότσι, όπου βρισκόταν το μωρό. Η γυναίκα προσπάθησε να το πιάσει αλλά σκόνταψε και σωριάστηκε στο έδαφος. Τότε το καρότσι παρασύρθηκε από τον δυνατό αέρα και άρχισε να κυλάει προς την διασταύρωση.

Όσο η πανικόβλητη γυναίκα έβλεπε το καρότσι να κατευθύνεται προς τον δρόμο, προσπαθούσε να σταθεί στα πόδια της ενώ καλούσε για βοήθεια. Ευτυχώς, ένας περαστικός που άκουσε τις φωνές της έτρεξε και πρόλαβε το μωρό δευτερόλεπτα πριν βρεθεί στον δρόμο. 

«Ήξερα ότι μπορούσα να το προλάβω και ευτυχώς που βρέθηκα εκεί γιατί δεν θα ήθελα να δουν τα μάτια μου τι θα ακολουθούσε», είπε ο «ήρωας» περαστικός. Επίσης δήλωσε ευτυχής που το αγοράκι στο παιδικό καρότσι είναι καλά, όπως και η συγγενής του, που τραυματίστηκε ελαφρά στα γόνατα.

Πηγή: nbclosangeles.com

v