Μόνη μαμά υιοθέτησε τα 3 παιδιά του πρώην της όταν κατάλαβε ότι τα κακοποιεί

Μόνη μαμά υιοθέτησε τα 3 παιδιά του πρώην της όταν κατάλαβε ότι τα κακοποιεί

Μια μητέρα έδωσε αγώνα να υιοθετήσει τα παιδιά του πρώην της, μόλις ανακάλυψε πως πρόκειται για έναν κακοποιητικό πατέρα και σύντροφο.

Όλα ξεκίνησαν το 2019 όταν γνώρισε τον μπαμπά των παιδιών της και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Εκείνος μεγάλωνε μόνος 3 παιδιά κι εκείνη δέχτηκε να τον βοηθήσει. Το 2020 έμεινε έγκυος και όλα άλλαξαν! 

Ξαφνικά άρχισε να της φέρεται άσχημα και να την κακοποιεί λεκτικά και σωματικά. Ωστόσο, η κακή συμπεριφορά του δεν περιορίστηκε σε εκείνη, καθώς άρχισε να φέρεται βίαια και στα 3 του παιδιά. 

Η γυναίκα τον κατήγγειλε στην αστυνομία και συνελήφθει. Έκτοτε, έδωσε μεγάλο αγώνα για να πάρει την επιμέλεια των ανήλικων παιδιών του και τα κατάφερε. Η μικρότερη κόρη του, μάλιστα, που είναι μόλις 4 ετών, είχε αλλάξει μέχρι τότε 5 σπίτια στα οποία την ανάγκαζαν να κάνει τις δουλειές του σπιτιού και την αντιμετώπιζαν σαν ενήλικη. 

«Το να της μάθω να είναι ξανά παιδί είναι το πιο διασκεδαστικό και το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει», εξομολογείται  μαμά 4 πλέον παιδιών και, απ' ότι φαίνεται, τα καταφέρνει μια χαρά. 

Τα παιδιά του πρώην συντρόφου της βρήκαν στο πρόσωπό της την παντοτινή τους οικογένεια που τους προσφέρει ασφάλεια και θαλπωρή. 

@aaeraee She’s in the BEST hands possible & I’m so proud with how far along she’s come ❤️I’m so blessed to still have her in our lives and have her call me auntie 🥹❤️but doesn’t mean it still doesn’t hurt sometimes to think what we used to be ❤️#fyp #foryoupage #alwaysfamiky ♬ original sound - Christopher Claflin

Πηγή: cafemom.com

v