«Μαμά, μπαμπά θυσιάσατε πολλά για να σπουδάσω και θα σας είμαι για πάντα ευγνώμων»

«Μαμά, μπαμπά θυσιάσατε πολλά για να σπουδάσω και θα σας είμαι για πάντα ευγνώμων»

Ένα βίντεο στο Instagram που δείχνει μια κοπέλα να παίρνει το πτυχίο της και να το αφιερώνει στους γονείς της, αναγνωρίζοντας έτσι τους κόπους και τις θυσίες τους, έχει γίνει viral καθώς συγκίνησε εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου.

Στις 22 Απριλίου η Debbie Ly πήρε το πτυχίο της από το Πανεπιστήμιο του Redlands στην Καλιφόρνια. Μάλιστα, ήταν η πρώτη στην οικογένειά της που κατάφερε να αποκτήσει πανεπιστημιακή μόρφωση και, όπως είπε, αυτό το χρωστάει στους γονείς της.

Σε έναν συγκινητικό φόρο τιμής, η Ly, οι γονείς της οποίας εγκατέλειψαν τη Νοτιοανατολική Ασία για να βρουν ένα καλύτερο μέλλον, έβγαλε τη στολή και τον τύβενο της αποφοίτησης και έντυσε με αυτά τους γονείς της, λέγοντάς τους ότι τους αξίζουν!

Η μητέρα και ο πατέρας της Ly, οι οποίοι κατάγονται από το Λάος και το Βιετνάμ αντίστοιχα, εργάστηκαν όλη τους τη ζωή, όπως είπε, και «θυσίασαν τα πάντα» για να της δώσουν μια ζωή που δεν είχαν ποτέ.

«Μαμά, μπαμπά, σας ευχαριστώ για την ακλόνητη αγάπη και υποστήριξη και που με διδάξατε την αξία της σκληρής δουλειάς και της αποφασιστικότητας», έγραψε η Ly στη λεζάντα του βίντεο, προσθέτοντας «Αυτή δεν είναι μόνο δική μου αποφοίτηση, είναι και δική μας».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Debbie Ly (@debbie.ly)

v