Πατέρας για 7η φορά στα 79 του ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο!

Πατέρας για 7η φορά στα 79 του ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο!

Ο 79χρονος Αμερικανός ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι έγινε πατέρας για 7η φορά και μίλησε με ειλικρίνεια για την πατρότητα και τις προκλήσεις της.

 Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο ET Canada που μεταδόθηκε χθες, Δευτέρα, ο κάτοχος δύο βραβείων Όσκαρ διόρθωσε την δημοσιογράφο όταν αναφέρθηκε στα έξι του παιδιά.

«Επτά στην πραγματικότητα. Μόλις απέκτησα μωρό», συνέχισε, χωρίς να διευκρινίσει αν είναι αγόρι ή κορίτσι ούτε ποια είναι η μητέρα του.

Όσον αφορά την πατρότητα, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του «κουλ μπαμπά» και συνέχισε, λέγοντας «Είμαι στοργικός με τα παιδιά μου, αλλά και αυστηρός σε κάποια πράγματα. Θέλω να πω, δεν υπάρχει τρόπος να το αποφύγεις με τα παιδιά. Δεν μου αρέσει να πρέπει να επιβάλλω τον νόμο και τέτοια πράγματα. Αλλά, μερικές φορές δεν έχεις άλλη επιλογή. Και κάθε γονιός, νομίζω, θα έλεγε το ίδιο πράγμα. Θέλεις πάντα να κάνεις το σωστό για τα παιδιά και να τους δίνεις το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, αλλά μερικές φορές δεν μπορείς».

Πηγή: cnn.gr

v